A következő a problémám, mellyel a Matávot még nem kerestem meg, mert igazából nem tudom, hogy van-e értelme a "reklamációmnak", ráadásul van már pár rossz pontjuk nálam (miután bekötötték a telefont, a szerelők rossz telefonszámot adtak meg, erre az ügyfélszolgálat meg nem volt hajlandó megmondani a telefonszámomat, mert az titkos, az ügyfélszámomat meg nem tudtam, mivel a szerződés még úton volt hozzám valahol a postán - és erre még ők vannak felháborodva, hogy akkor meg minek hívom őket).
Szóval most az a gondom, hogy amit kaptam telefonszámot, az valaha valamikor másé volt. Ezzel nincs is probléma, hiszen gondolom úgy "gazdaságos", ha kiosztják a már nem használt számokat, a gond ott van, hogy az előző tulajdonos benne van a 2004-es (!) telefonkönyvben, mellette pedig az én telefonszámom (az ő számát kaptam meg én). Nem is derült volna ki a dolog, ha egy kissé idegesítő fazon nem hívott volna fel ma már vagy hatodszor, hogy X.Y-t keresi, és mi az, hogy nem ő veszi fel a telefont. Mondom neki, hogy ez nem az ő száma, biztos félreütötte, fazon beletörődik, majd 2 perc múlva megint hív, és ez így ment a délután folyamán többször. (Szegényke kicsit nehéz eset lehet, mert nem fogja fel a sokadik hívás után sem, hogy ez nem annak az illetőnek a száma, mindig arra hivatkozik, hogy ez van benn a telefonkönyvben, de ez más téma). A lényeg, hogy bár a tudakozóban én vagyok bejegyezve a telefonszám tulajdonosaként, azonban az aktuális nyomtatott megyei telefonkönyvben még az előző tulajdonos szerepel. Felmerült bennem, hogy mi van, ha nem ez lesz az egyetlen "téves" hívás?! Hogy lehet az, hogy a Matáv kioszthat olyan kapcsolási számokat, amiket valószínűleg még ebben az évben más használt? Nem kellene valami "türelmi" időt hagyni ezeknek a számoknak? Jogosan kérhetnék (természetesen ingyenes) számcserét, hogy elkerüljük a további "zaklatásokat"? Nagyon nem tetszik nekem a dolog, de félek felhívni a bugyuta ügyfélszolgálatukat, úgy érzem, hogy laikusként hamar elhajtanának, de ha hivatkozhatnék valamire, ami feljogosít az esetleges számcserére, akkor talán komolyabban vennének. (Bele se merek gondolni, hogy mi van akkor, ha valaki mondjuk utcalányként vezetékes telefonon fogadja az ügyfelek hívását, majd lemondja a vonalat... szegény új tulajdonos...)