Sajnos ismét ide kellett fordulnom,hogy megosszam veletek a tegnapi tapasztalatomat. Hát ilyen nincs!
Bementem a fehérvári K&H bankba hogy folyószámla hitelt igényeljek, a szabadságom idejére.
A követekzö meglepetések értek:
Mivel rokkantnyugdijas vagyok ezért rendszeresen kapok nyugdijat a folyószámlámra.
Nem tudom miköze az ügyintézönek aki a 10es ablaknál ült, hogy miért százalékoltak le és hogy nekem mi bajom volt.
Akkor a folyószámlahitelt 2-3 hét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elbirálás után adják meg,holott a reklámanyagba oda van irva,hogy gyorsan és egyszerüen megkapom.
Amit nagyon felháborítonak tartok,hogy kérte az ügyintéző hogy hozzak igazolást arról, hogy rendszeresen kapom a nyugdijat. Mivel már tavaly nyitottam számlát és azóta oda érkezik a nyugdijam.
A hitel alapfeltétele a "legalább 3 hónapos aktív számlavezetési múlttal rendelkeznek"
folyoszámlahitel anyagaMeg ilyeneket kérdezett,hogy mióta vagyok rokkant stb stb.
Szerintem ezek már személyes kérdések amik nem tartoznak a pénzintézetre.
Fel is hívtam a telecentert,hogy vizsgálják ki ezt az egészet.
Na meg az anyjuk p.....t viszek én ezeknek bármit is, vakáció után megyek a CIB-bankba vagy vissza az OTP.hez.
OTP nél az A hitelt 5perc alatt megkaptam ami a beérkezett összeg 2szorosa és nem kérdeztek semmit és nem is kértek semmit. American Express kártyát is igényeltem az mondjuk 2 hét volt de a hitelbirálat szintén 5 percet vett igénybe szintén nem kérdeztek baromságokat látták, hogy rendszeresen érkezik az összeg a számlára és máris megadták.
Egyszerüen nem értem miért világítottak át engem úgy mintha nem lennék hitelképes.
Nem is tudom már miér jöttem el az otptöl.