Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
K&h Bank!
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Pénzügyi szféra
xy_
Következö a gondom a Budapest 1042. Árpád utca 41-43 alatti bankal. 0121.sz.fiók.
Állandóan várni kell, sosincsenek a dolgozók a pult mögött! Vagy a bank elött beszélgetnek dohányoznak.
Mintha nem is lennének ott dolgozók.

bash.gif
A bankjegykiadó automatánál nincs deposit lehetőség.

A másik Árpád üzletháznál lévö bankfiónknál nincs depositos boriték, de deposit lehetöség van.

És megbántam,hogy az OTP-töl átmentem a K&H-ba.

(deposit=befizetés)
Ariadne
Én szintén OTP-től a K&H-hoz akartam menni eredetileg hosszas megfontolás után pár hónappal ezelőtt. A Deák téri fiókba betérve téptem egy cédulát a számlanyitáshoz, majd vártam a soromra. Aztán vártam. Meg vártam. És vártam. Közben jópár "pultos" hölgyike járkált fel s alá, elmentek ebédelni, visszajöttek, más számot húzó emberkék tucatjai haladtak el mellettem. Kb. egy órája vártam már, és elejtettem egy kesernyés (nem durva) megjegyzést, mire beszólt nekem a biztonsági őr, hogy miért vagyok ilyen türelmetlen. Na akkor hajítottam a számomat nagy ívben a kukába, és csuktam be az ajtót magam mögött jó erősen. Azóta boldog CIB ügyfél vagyok - pár száz méterrel arrébb azonnal sorra kerültem, és 10 perc alatt minden szükséges papírt aláírtam... tongue.gif
xy_
Az igen! Biztonsági őr beszólt?? mér nem nekem?? Úgy elrendeztem volna!!De úgy! Ne ugráljón már egy alulképzett senki! smile.gif

NA és miért mentél el az OTP-töl?
Milyen a CIB-bank? Lehet én is megyek innen!
Ariadne
biggrin.gif

Ez alapján döntöttem PSZÁF termékösszehasonlító táblázatok, itt megnéztem a lakossági folyószámla, bankkártya, elektronikus cuccok, meg minden ilyen listát, és mindegyiknél külön győzteseket hirdettem magamnak, aztán összegeztem. Innen derült ki számomra pl. hogy egyes bankoknál limitált, hogy egy nap hányszor fizethetsz a kártyáddal, na azokat sürgősen kihúztam a listámról. smile.gif

Az én igényeim alapján a K&H és CIB lettek az elsők, K&H kiejtette önmagát, így jutottam ide. Ha sokszor veszel fel ATM-ből pénzt, akkor nem a CIB a te embered, mert viszonylag kevés az ATM-jük (Bp azért elmegy), és a havi 1. pénzfelvételtől kezdve fix 100Ft/felvétel. Egyébként pedig eddig mindig nagyon kellemes volt az ügyintézésük, a telefonos rendszerük különösen jó (OTP-nél három személyes látogatás során sem sikerült rávennem az ügyintézőt egy jelszócserére...), normálisak a kamataik és az OTP-nél jóval alacsonyabb költségeik vannak (pl. zárlati díj 250 helyett 190/hó, egy állandó átutalás 100 helyett 60/alkalom...), meg jó kis megtakarítási számlájuk is van.

Szerintem böngészd át a táblázatokat, és a saját igényeid alapján meglátod, ki a legjobb neked. smile.gif
xy_

Köszönöm!

Nem jó a link! sad.gif

Netes hozzáférésük van a CIB-nek? Mert nekem az a fontos.
Ariadne
Van nekik, sőt azt hiszem, most már minden banknak van netbankja.

Nekem megy a link, nem tudom, mi lehet a gond. A lap alján van vagy 20 Excel táblázat, azokban van összegyűjtve a sok infó. smile.gif Beteszem még egyszer linkecske2.
xy_
Köszi! Igy most már jobb!
L_Matyi
Én a Raiffeisen-hez mentem az OTP-től, nagyon meg vagyok elégedve. A csomagomban havi két pénzfelvétel ingyenes, akármelyik automatából, átutalás ingyenes, gyors az ügyintézés, a pénztár egy külön szobában van, nem úgy mint az OTP-nél ahol mindenki szeme láttára számolják a pénzt, pl. nagyothalló bácsinak kiabálva: nesze tata itt a százezer forintja, aztán vigyázzon rá! biggrin.gif Az SMS értesítőnek csak alapdíja van, vagy benne van a csomagba, nem számolnak fel üzenetenként plusz költséget (ezért nem is küldenek minden hülyeségről mint az OTP).
A múltkor bementem, és adtam egy megbízást, és valamit elírtak, még aznap ők felhívtak és telefonon kérték az engedélyemet a kijavításhoz. Elképzeltem a lelki szemeim előtt, hogy ehhez az OTP-nél anno be kellett menni a számlavezető fiókba (mindent csak ott lehet intézni), és újra sorban állni, kitölteni stb.
Egyetlen rossz dolog van csak, hogy valamiért neten keresztül nem lehet feloldani lekötést (lekötni természetesen lehet), gondolom ezt hamarosan kijavítják, mert nem sok értelmét látom, hogy átutalhatok neten keresztül, de a saját számlámra nem vezethetem vissza a lekötött összeget.
Ja igen, most évi 2000 forintért egy alap utazási biztosítás is köthető akármelyik bankkártyájukhoz, de neten keresztül akármikor lehet kötni alkalmi biztosítást, akárkinek a nevére, ez már volt, hogy jól jött.
Pjotr
(xy_ @ 2006.07.21, 17:38) *

Az igen! Biztonsági őr beszólt?? mér nem nekem?? Úgy elrendeztem volna!!De úgy! Ne ugráljón már egy alulképzett senki! smile.gif

NA és miért mentél el az OTP-töl?
Milyen a CIB-bank? Lehet én is megyek innen!

Alulképzett senki?
Honnan veszed?
Lehet, hogy százszor inteligensebb mint te, mondjuk ez a hsz alapján biztos.....
Az ilyen felsőbrendűségi érzésű sznobokkal van inkább a baj, mint te.
A mai dplomások jó részénél egy jólképzett, gyakorlott szakmunkás többet tud.
Ez gyakran a fizetésben is meglátszik, van ahol a mérnök 150.000 a hegesztpő meg 250.000-et keres....
Arra nem gondolsz, hogy az őr lehet egy sokdiplomás, nagyon okos ember is, akinek éppen nincs munkája nem nézi le a melósokat és beáll közéjük, hogy legyen pénze enni?
Hány egyetemistát ismertem akik éjszaka dolgoztak a tescóban, olyat is aki biztonsági őr volt egy discóban és közben a doktoriját írta....
Ariadne
A sokdiplomás nagyon okos biztonsági őr nem szól be a leendő ügyfélnek... ermm.gif
Pjotr
Mindenkinél elszakadhat a cérna, Ercsike mesélhetne (Nem itt... smile.gif ), hogy mennyire fárasztó tud ez lenni.
Ariadne
Ez nem mentség, nem is szóltam a pasashoz. A bunkóság bunkóság, akár diplomás, akár nem. Ha nincs a biztonsági őrséghez elég intelligenciája és türelme valakinek, keressen más munkát... Arról nem is beszélve, hogy biztosan hatalmas erőfeszítést jelenthetett neki egy 40m2-es bankfiókban álldogálni unott arccal - nem hiszem, hogy ez akkora lelki megteheléset okozott volna szegény embernek, hogy be kelljen a szólnia egy ügyfélnek, aki ráadásul nem is szólt hozzá. huh.gif
Pjotr
Ne érts félre, igazad van! teehee.gif blush.gif
Senki nem szólhat be bunkón, nekem csak az őröket és hasonló melósokat alapban lenéző emberekkel van bajom.

xy_
(Ariadne @ 2006.07.27, 12:46) *

A sokdiplomás nagyon okos biztonsági őr nem szól be a leendő ügyfélnek... ermm.gif

Köszi rolleyes.gif
xy_
Sajnos ismét ide kellett fordulnom,hogy megosszam veletek a tegnapi tapasztalatomat. Hát ilyen nincs!

Bementem a fehérvári K&H bankba hogy folyószámla hitelt igényeljek, a szabadságom idejére.

A követekzö meglepetések értek:

Mivel rokkantnyugdijas vagyok ezért rendszeresen kapok nyugdijat a folyószámlámra.
Nem tudom miköze az ügyintézönek aki a 10es ablaknál ült, hogy miért százalékoltak le és hogy nekem mi bajom volt.

Akkor a folyószámlahitelt 2-3 hét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elbirálás után adják meg,holott a reklámanyagba oda van irva,hogy gyorsan és egyszerüen megkapom.

Amit nagyon felháborítonak tartok,hogy kérte az ügyintéző hogy hozzak igazolást arról, hogy rendszeresen kapom a nyugdijat. Mivel már tavaly nyitottam számlát és azóta oda érkezik a nyugdijam.

A hitel alapfeltétele a "legalább 3 hónapos aktív számlavezetési múlttal rendelkeznek"

folyoszámlahitel anyaga
Meg ilyeneket kérdezett,hogy mióta vagyok rokkant stb stb.
Szerintem ezek már személyes kérdések amik nem tartoznak a pénzintézetre.

Fel is hívtam a telecentert,hogy vizsgálják ki ezt az egészet.

Na meg az anyjuk p.....t viszek én ezeknek bármit is, vakáció után megyek a CIB-bankba vagy vissza az OTP.hez.

OTP nél az A hitelt 5perc alatt megkaptam ami a beérkezett összeg 2szorosa és nem kérdeztek semmit és nem is kértek semmit. American Express kártyát is igényeltem az mondjuk 2 hét volt de a hitelbirálat szintén 5 percet vett igénybe szintén nem kérdeztek baromságokat látták, hogy rendszeresen érkezik az összeg a számlára és máris megadták.

Egyszerüen nem értem miért világítottak át engem úgy mintha nem lennék hitelképes.

Nem is tudom már miér jöttem el az otptöl.
Tutucs
Ma voltunk a K&H Bank Örs vezér téri fiókjában, ahol édesanyám a pénzecskéjét kötötte le, kamatozni.
Miután nem felel meg ezen bank kondiciója, ezért ki akarta venni a teljes összeget.
Nem adták, mondván, még nem vitték ki a tőzsdére. Egy hónap múlva nézzünk be újra.
Vagy, most kiadják, de 30 000 ft-al kevesebbet.
Kiakadtam, és megkérdeztem a hölgytől, miért tartja vissza a pénzemet, ami az enyém?
Erre elkezdett hablatyolni mindenfélét, de számomra értelmes választ nem tudott adni.
Nos, ki mit szól ehhez? crybaby.gif
L_Matyi
Ez így kicsit kevés információ, de ha nem sima lekötés volt, hanem tényleg kiviszik a tőzsdére, akkor annak van átfutási ideje. A bank fizikailag nem tudja kivenni azonnal a pénzt a tőzsdéről, és nem fogja azonnal kiadni nektek, és helyettetek felválni a kockázatot. Sima lekötésre ez természetesen nem vonatkozik.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.