(mágus @ 2009.10.30, 17:49)

(L_Matyi @ 2009.10.29, 22:45)

(mágus @ 2009.10.29, 19:26)

Hihetetlen hogy tudtam nekik bedőlni nem is értem....

Azért, ha leírod pár szóban, hogy pontosan mi a bajod velük, hogyan szedtek rá, az sok embernek segítene.
Nem vagyok kezdő a befektetések terén de ez engem is meglepett.
Az első dolog ha befektetés van kilátásban mindig azt nézem meg honnan hová és mi keresztül áramlik a pénz.
A banki alapú befektetések,befekt.alapuló biztosítások terén mozgok.Gondoltam kellene valami új dolog ami izgalmas és folyton mozgó befektetés.A munkahelyemen ért a nagy infó hogy van a ScainNet és hogy 3 év sikeres próbaidős működése után most dobják a "nagyközönség elé"Még nem volt reklámozva mikor az infó már jött.
Gyorsan beregeltem ajánló segítségével.
Idézet a szövegből:
"-Magyarországon ez az első olyan pénzügyi "vállalkozás" amit már megpróbáltak a versenytársak lemásolni de sikertelenül"
"-480ezer tagja van a rendszernek és 12ezer termékpartner mind a két adat ma már több természetesen(napi 200 regisztráció "
"-teljesen törvényesen működik a PszAf-al van hivatalos szerződés teljesen legális jövedelmet hoz hiszen adózni kell belőle"
"-regizzél és hozz magaddal 4 embert(családtag)és dőlj hátra minden mást hanyagolj vásárolj gazdagodj."
Regiztem és beraktam 70ezer forintot(7 jog)Kíváncsi lettem 1 idő után hogy a pénzem hová megy és mi lesz belőle. Most vakarom a fejem hogyan kellene kimászni a szószból mert ebből nekem pénzem nem lessz.(így nem kell mert csak névileg legális)De van 1 jogi útvonal ami hazavágja az egész rendszert
de nagyon óvatosan kell eljárni hiszen nincs Magyar pénzügyi képviselője ami keresztül felelősségre lehetne vonni.De a mi kis államunk megalkotott 1 törvényt ilyen esetekre salynos kevesen ismerik de azért hatályos.Most ezen ügyködöm éppen.
Nos:igen
Ahogy én látom a ScainNet nem az első Hanem másolt második
A tagok tényleg áramlanak a rendszerbe de nem üzleti(befektetési ismeretek miatt hanem érzelmi alapon)
a négy embert meg nem tanácsos belekeverni mert egyszerűen matematikailag is értelmetlen.
A PszAf teljesen tehetetlen mert nincs Magyarországon bejegyzett tulajdonos(Megbízott ügyvezető,ügyintéző,takarító stb..)Egyszerű a képlet:van 1 Amerikai cég bejegyezve Cipruson 1 marketing igazgatóság Magyarországon és 1 bank "volks Bank"
Ciprus EU-s ország Ez minden.Magyarországgal Ciprus nincs semmilyen kapcsolatban (pénzügyi,Belügyi)
elvileg a 2 ország között még a kiadatási egyezmény sincs aláíva.
Köszönöm, hogy elmondtad ezt a dolgot érthetően. Így már értem én is.
Kicsit furcsállom az ilyen dolgokat, ahol túl sokat kecsegtetnek a semmiért.
Valahogy érezni, hogy nem gömbölyű az egész. A szöveg a lényeg, amivel kitálalod a sok naív, idős vagy buta embereknek. És ebbe az a gáz, hogy meg is eszik ezt.
Kilábalni meg szinte nem lehet.
Jah, és amikor mondják, hogy ez nem piramis rendszer, dehogy, akkor mi ez?!
Itt csak is azok járnak jól, akik elkezdték építeni!
Végszónak pedig legyen annyi, hogy a Sciennet-es üzletszabályzatba (már ha van ilyen

), az apróbetűs részbe én még beleraknám ezt:
...„Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel”...