Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Számlázás A T-home-nál
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vezetékes és mobil szolgáltatók
Jacques
Sziasztok!
Az én problémám nem egyedi de mégis érdekes.Több mint egy éve kötöttem szerződést az említett céggel amely úgy kezdte hogy nem tudta tartani az egy hónap határidőt.Lett belőle kettő de az is úgy hogy jeleztem a késést.Nos és ekkor kezdődött....az ami a mai napig tart.Nem képesek rendesen számlázni,nem tudnak küldeni egy olyan számlát ami stimmel!!Mindig más volt feltüntetve rajta ,fél évig jóval többet fizettem mint amennyit kellett volna ,de semmit nem kaptam cserébe ill.igen egyszer késtem egy hetet a fizetéssel és kaptam egy 90 forintos késedelmi pótlékról csekket kemény mi!Legalább 30-szor telefonáltam már azóta ,nem sikerült megoldani mindig lepasszoltak valahova ,ez a szokásuk.Váltottam csomagot hátha ez megoldja a problémát,8 mega dsl telóval ujabb egy év hűség.Hát várom a sebesség növekedést nem nött! mad.gif Telefon megint...elfelejtették átállítani...természetesen a felelős megint valaki volt ,aki ott sincs,vagy rendszerhiba mindig erre hivatkoznak.Ekkor úgy döntöttem tévé is kéne,hát belementem..bánatomra azóta a rendszer összeomlani látszik a számlázás terén!A tv van de a számlán nem szerepel ,nem kapok tripla kedvezményt,ennek az lesz a vége hogy megint kapok egy "egyszeri horribilis módosító számlát" amit természetesen 8 napon belül fizessek ki,ell esetben kamatot számítanak fel!Nos ott tartok hogy a mai napig ennek megoldása nem sikerült de nyugodjak meg.Szeptember 10 telefon ,panasztétel stb.1 hónap és rendben lesz minden .Hát nem,1 hónap múlva telefon,panasztétel,erre azt mondja hogy október 1-én rögzítették a panaszt!Addig hol voltak?van még két napjuk ,felhívom őket és megkérdezem mi újság!Kíváncsi vagyok megoldják vajon a problémámat de szerintem nem tudják ,egy évig nem sikerült akkor most sem fog.az lenne a kérdésem mit tegyek ,mit javasoltok .Hiszen engem nem kártalanít senki ,mert többet fizetek persze ezt majd "jóváírják" hova?mit ír jóvá?azt hogy egy éve sz...pok ezzel a sz...ral,van elég gondja az embernek még ezzel is foglalkozni?tele van a bugyrom nagyon velük,mit tegyek?Eu szintű szolgáltatás ?egy szart ez egy nulla.Egy éve volt októberben !és ez azóta megy ,hihetetlen.
Köszönöm ,várom a tanácsokat.csáo
L_Matyi
Amennyiben rendszeresen többet fizettél, és ennek írásos nyoma van, valamint annak is, hogy te ezt jelezted feléjük, akkor a legegyszerűbb, ha küldesz nekik egy ajánlott tértivevényes levelet, amelyben felszólítod őket, hogy amennyiben nem rendezik a számlák körüli hibákat, felmondod a szerződést. Amennyiben az a célod, hogy megszabadulj tőlük, akkor a legegyszerűbb, ha rögtön a levélben fel is mondod a szerződést, arra hivatkozva, hogy ők nem teljesítettek, nem kezelik rendesen a panaszodat, és rendszeresen túlszámláznak. Én az utóbbit írnám nekik, de persze ez attól függ van-e a környéken más alternatíva.
Ha békésebb természetű vagy, akkor fordulj a Békéltető Testülethez, ahol szépen igazságot tesznek, kártérítést nem fogsz kapni, de valószínűleg igazságosan elintézik a dolgot, visszakapod a túlfizetést, ráadásul mindezt egy-két hónapon belül.
Jacques
(L_Matyi @ 2009.10.31, 10:31) *

Amennyiben rendszeresen többet fizettél, és ennek írásos nyoma van, valamint annak is, hogy te ezt jelezted feléjük, akkor a legegyszerűbb, ha küldesz nekik egy ajánlott tértivevényes levelet, amelyben felszólítod őket, hogy amennyiben nem rendezik a számlák körüli hibákat, felmondod a szerződést. Amennyiben az a célod, hogy megszabadulj tőlük, akkor a legegyszerűbb, ha rögtön a levélben fel is mondod a szerződést, arra hivatkozva, hogy ők nem teljesítettek, nem kezelik rendesen a panaszodat, és rendszeresen túlszámláznak. Én az utóbbit írnám nekik, de persze ez attól függ van-e a környéken más alternatíva.
Ha békésebb természetű vagy, akkor fordulj a Békéltető Testülethez, ahol szépen igazságot tesznek, kártérítést nem fogsz kapni, de valószínűleg igazságosan elintézik a dolgot, visszakapod a túlfizetést, ráadásul mindezt egy-két hónapon belül.

Az utóbbi tetszik köszi a tanácsot minden jót!

(Jacques @ 2009.10.31, 19:29) *

(L_Matyi @ 2009.10.31, 10:31) *

Az utóbbi tetszik köszi a tanácsot minden jót!

Pontosabban a legutóbbit írom,rendezzék a dolgot mert egyébként nagyon megbízható a szolgáltatás! köszi
L_Matyi
(Jacques @ 2009.10.31, 19:32) *
Pontosabban a legutóbbit írom,rendezzék a dolgot mert egyébként nagyon megbízható a szolgáltatás! köszi
Akkor sok sikert! Itt vannak az elérhetőségek: Békélteő Tetsületek
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.