A következő problémával fordulok önökhöz. Még október elején volt egy nem fogadott hívásom a mobilomon . Egy budapesti telefonszám nevezetesen 06-1-3277900 . Visszahívtam és egy nyereményjáték jelentkezett be mely szerint hatalmas lépést tettem az 1 millió forint megnyerése felé és már csak annyi hiányzik hogy küldjem a kvíz szót a 17601- re . Na itt le is tette a telefont és kérdeztem magamtól hogy honnan tudják a telefonszámomat mikor titkos a számom nem szerepel semmilyen közösségi portálon és nem adtam meg egyetlen nyereményjátékban sem . Még aznap felhívtam a tudakozót hogy mondja meg tudják-e mondani a telefonszám tulajdonosát . Sajnos a keresés eredménytelen volt . Majd az interneten kerestem és rájuk is akadtam a következő honlapon www.smskviz.net címen
Az itt szerepelnek a következő adatok:
Kapcsolat
Work Well S.R.O., Slovakia, 94501 Komarno
Druztevna 8.
E-Mail: office@smskviz.net
Ügyfélszolgálat: 06-1-411-2712.
telefonszámon egy hölgy jelentkezett be Aki elmondta hogy ő ebben nem illetékes és továbbítja az illetékesnek elkérte a telefonszámomat és visszahívást ígért . Ami nem érkezett meg 1 hétig ekkor ismét felhívtam őket természetesen most is továbbították az illetékesnek és most sem érkezett meg a visszahívás. Ez még jópár alkalommal eljátszottuk. Meguntam hogy nem történik semmi és egyszer a hölgytől a főnökét kértem amire a következő választ kaptam . A főnöke nincs bent és nem adhatja ki az elérhetőségét. természetesen most is elkérték az elérhetőségemet és azt megigérték hogy maximum 3 napon belül keresnek . Dehát azóta is keresnek mert még egyszer sem hívtak vissza. A kérésemet október 14 én e-mail-ben elküldtem részükre amelyre azóta sem kaptam választ . Ismét telefont emeltem fölhívtam őket és kértem a hölgyet hogy egyeztessen le gy időpontot a főnökével hogy mikor tudunk beszélni és az időpontot küldje el nekem e-mailben . Nahát persze azóta is várok de semmi.
Azt szeretném megtudni hogy kihez fordulhatok? Ki tud nekem segíteni ebben az egyszerű kérdésben ? Vajon honnan tudhatják a telefonszámom?
Lassan 5. hete hogy nem tudok beszélni senki olyan emberrel aki illetékes a kérdésben , és hogy a központos hölgy főnöke immár 5. hete soha nem elérhető. Írásos megkeresésemre sem voltak hajlandó válaszolni .
Kihez fordulhatnék ?
Válaszukat előre is köszönöm
Tisztelettel Berde