(Nyiffancski @ 2009.11.05, 11:34)

Szerettem volna megrendelni a rossmann honlapján szereplő akció keretén belül 100 db képet, ezt 1999 Ft-ért hirdették. A hirdetésre kattintva derült ki, hogy van még egy 299 Ft-os transzferköltség is. Amikor a megrendelésre kattintottam és beolvastattam a fotókat, nem stimmeltek az árak, nehezen, de észrevettem, hogy prémium minőség volt automatikusan beállítva, a méret stimmelt, 13x10 cm, utána átkattintottam a normál minőségre, feltöltöttem a képeket és végigcsináltam a megrendelést. Sajos a végén észrevettem, hogy így sem stimmel az ár, 3300 Ft jött ki végösszegnek. Én akkor azonnal írtam nekik egy emailt, hogy nem kérem a megrendelést, mert én akciósan szerettem volna a képeket kérni. Két nap múlva kaptam egy választ, hogy a megrendelést nem tudják törölni és hogy én nem az akciós 13x10 cm méretet kértem 19 Ft-ért, hanem a 9x12 cm-est 29 Ft/db áron. Amikor átkattintunk a normál minőségre, a méret automatikusan átugrik 9x12 cm-re. Tehát ez az én hibám, hogy ezt nem vettem észre, de tisztességes ez? Köteles vagyok átvenni a kisebb méretű képeket másfélszeres áron? Köszönöm szépen a válaszokat.
Neked meg kellett volna nézned, hogy pontosan mit rendelsz és az elküldés előtt, hogy mennyit kell fizetni. Gondolom a végén ott volt az összeg. Szóval azt mondom, hogy ők tisztességtelenek voltak, de neked valószínűleg volt lehetőséged ezt észrevenni.
Mondd el nekik, hogy mi a gond, és próbáld meg nem átvenni. Igazad van, átvágtak, ezt mondjad el nekik, szépen írjad le, hogy ha köteleznek arra, hogy átvegyed, akkor ezt megteszed, de megírod a Homárra, hogy mások is tudják, milyen tisztességtelenek ők. De ezt ne fenyegetésként írjad, csak finoman, a második levélben, ha nem hallgatnak az érveidre. (Még az is lehet, hogy egyszerűen a programozóik bénák, nem biztos, hogy ez szándékos volt.)