Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Concord Asztali Telefonkészülék
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Egyéb termékekkel kapcsolatos problémák
balu5
sad.gif 2009.11.03.-án vettem 3990.-ft ért a Tescoban egy ConCorde C-8001i telefont.2009.11.10.én kötötték be a kábel vonalat,és akkor próbáltam ki.A kihangosítóval szépen lehet vele beszélni,de a kagylója süket.Próbáltam másik kagylóval is,de úgy sem működik.A 3 napos csereigény lejárt a vásárlástól számítva.A neten találtam egy cikket,miszerint aConCorde C-8001 fajta készüléket visszavonta a bíróság a forgalomból első,és másodfokon is. Mit tehetek?Köteles vagyok elfogadni a javítást,vagy kérhetem a cserét is? Kérem segítsen ha tud valaki.
Mozigépész
Tesco-ba vissza, és kéred vissza az árát, vagy cserét. Ha hivatalos papírt tudsz mutatni, hogy tényleg kivonták a forgalomból, úgy kérheted a cserét, pénz vissza, ha nem marad a javítás.
balu5
(Mozigépész @ 2009.11.23, 19:58) *

Tesco-ba vissza, és kéred vissza az árát, vagy cserét. Ha hivatalos papírt tudsz mutatni, hogy tényleg kivonták a forgalomból, úgy kérheted a cserét, pénz vissza, ha nem marad a javítás.

Köszönöm a tanácsot,visszakaptam a pénzt.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.