Sziasztok!
2004.09.25-án vásároltam, egy fekete, éktalpú, bőr bokacipőt, 9900 Ft értékben.
A bal cipő talpa rendeltetésszerű használat során elkezdett levállni. 
A leválás szinte a talp egész felületét érintette. Még nem telt el két hét.
2004.10.09-én visszavittem a cipőmet, és a kereskedő azt mondta, visszaküldi a gyártóhoz bevizsgálásra, ill. igérete szerint postafordultával választ kér. A cipő magyar gyártmány. A blokkot nem kérte el a kereskedő, átváteli elismervényt sem kaptam. A telefonszámomat felírták, mondván értesítenek, ha történik valami. Szerdáig vártam, de semmi jelt nem kaptam. Felkerestem az üzletet, ahol azt mondták, csütörökön vagy pénteken meglesz a cipő. 2004.10.16.-án megkaptam a cipőmet. A kereskedő elmondása szerinte a talpat újra ragasztották. A javításról semmilyen jegyzőkönyvet nem láttam.
1 héttel ezelőtt vettem észre, hogy ismét válik le a cipő talpa, mostmár feltünőbben mint a javítás előtt, és mostmár a jobb lábas cipő talpa is ugyanúgy kezd leválni mint a bal.
Ma, 2004.11.11.-én ismét bementem a boltba a panaszommal, de a cipő a lábamon volt, nem tudtam otthagyni. A
kereskedő javasolta, hogy küldjük vissza a gyártónak, mert még egy darabot sem hoztak vissza ebből a fajta cipőből.
Én nem szeretném elfogadni az újbóli javítást. Szombaton tudok ismételten elmenni a boltba, és szeretném kérni a kártalanítást vagy pénzvisszafizetés vagy csere formájában. Lehetséges ez, vagy meg kell várom a gyártó második próbálkozását is? A kereskedő azt mondta hétfőn elküldi a cipőt, és ha szerdáig nem érkezik vissza, akkor kártalanít. Ill. 2 hónap garanciát ajánlott fel, ha a cipőt a javítással visszaküldik. Mivel tél van, nem tudnám már kihasználni a cipőt. Kérem miharabb segítsen valaki, mert holnap után szombat!
Köszönöm: Orsolya