(dom @ 2004 Nov 15, 12:01 AM)
Abban szeretnék segítséget kapni, hogy mit tudok tenni a következő problémában: egy software nem megfelelő műkédese után el akartam távolítani, hogy másikat rakjak fel (igaz elbukva azt a pénzt amit ebbe fektettem, nem beszélve arról, hogy ennek garanciális működését és visszavásárlását nem tartották be !....) mire közölték, hogy teljesen nem eltávolítható, így mást nem tudok felrakni mert összeakadnak a programok stb., viszont ők külön díjért hajlandók eltávolítani! Most sem azt a terméket (mivel hibás) sem mást nem tudok használni. Teljes rendszer újrainstall nélkül, hogy oldhatnám ezt meg?
Helló!
Neharagudj, de ez szerintem butaság!
A szoftver, az oprendszer, a programok, ez pont olyan dolog, hogy amennyiben a VAS (tehát a hadrver - a számítógéped jó, hibátlan), úgy a szoftverkörnyezet (és annak működőképessége/képtelensége) csak a felhasználótól és a felhasznált programoktól függnek.
Ez olyan hülyeség, mintha beakarnád perelni a Microsoftot, mert a windowst nemtudod leszedni.
A telepített gépet szoftveresen olyan tökéletesen haza lehet vágni, hogy az el nem mondható. És ez 90%-ban NEM a szoftverek hibája, hanem magáé a felhasználóé.
Ezekért a problémákért sem az értékesítő bolt, sem a szoftver készítője nem felelős, CSAKIS TE!
Bye!