Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
T-mobile Előfizetés Webshop-on Keresztül
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
Phoenix
A hét elején vásároltam a T-mobile webshop szolgáltatásán keresztül egy telefont.
Miután a csomagszállítótól átvettem a készüléket,azonnal bekapcsoltam,hogy minden rendben van-e vele.
A szolgáltató neve helyén a "nem regisztrált sim" felirat volt olvasható és még azóta is.
Már próbáltam kapcsolatba lépni a szolgáltatóval e-mail-en keresztül,de választ nem kaptam.
A telefon más sim kártyával tökéletesen működik,tehát nem ez a hiba oka.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
A válaszokat előre is köszönöm.
Mozigépész
Vissza a feladónak vagy a T-Pontba bevinni. Gond szerintem a kártyával lehet, nem aktív. Esetleg T telefonos ügyfélszolgálata.
L_Matyi
(Mozigépész @ 2009.12.20, 14:39) *
Vissza a feladónak vagy a T-Pontba bevinni. Gond szerintem a kártyával lehet, nem aktív. Esetleg T telefonos ügyfélszolgálata.
Telefonos ügyfélszolgálat éjjel nappal megy, az a legegyszerűbb, lehet, hogy csak aktiválni kell.
Phoenix
(L_Matyi @ 2009.12.20, 20:42) *

(Mozigépész @ 2009.12.20, 14:39) *
Telefonos ügyfélszolgálat éjjel nappal megy, az a legegyszerűbb, lehet, hogy csak aktiválni kell.

Lehet,de a szerződésben semmit nem találtam,ami arra utalna,hogy a kártyát aktiválni kellene.
Mozigépész
Szerintem meg azért kell, nehogy más kapja meg, és a nevedbe csináljon számlát... (webes vásárlás miatt)
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.