Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Koncert Jegyről Lemaradás
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Egyéb
madarb
Üdvözletem!

Egy hosszú történetem van, amire szeretnék kérni segítséget, hátha van. (Alább az ügyfélszolgálatuknak elküldött levél olvasható, amire nem kaptam választ még)
Én is érzem, hogy ez az ügy nem a létemet fenyegeti, de akkor is igen idegesítő, főként úgy, hogy nem is reagálnak az üzenetemre.

"Tisztelt Hölgyem/Uram!

Felháborodásomat szeretném kifejezni a szolgáltatásukkal kapcsolatban.

Szerettem volna a májusban fellépő Metallica koncertjére Kiemelt állóhelyű jegyet venni az Önök értékesítő irodájában (1114 Budapest, Bartók Béla út 15/B), mivel az volt hozzám legközelebb. A jegyárusítás a mai napon (2009.12.15.) délelőtt 10 órakor kezdődött. Előtte való nap felhívtam őket, biztosítottak róla, hogy igen, lehet kapni náluk is a koncertre jegyeket.

A mai napon, délelőtt 9:55 körül érkeztem be az irodájukba, ekkor még minden teljesen rendben volt, vártak arra, hogy lehessen jegyet rendelni (kb 6 ember állt előttem a sorban).
Nagyjából 10 perccel később bejelentették, hogy elfogyott a jegypapír, így nem tudnak jegyet nyomtatni!
Az ott dolgozó kollégájuk teljes mértékben elfogadta, hogy ez az IBUSZ hibája, ugyanis ők -idézem- "már napokkal ezelőtt megrendelték a jegypapírt", de nem szállították ki, ezért egy kollégájuknak kellett elszaladnia értük, ott, akkor. Amikor bejelentették, hogy nincs jegy (kb 10:10kor), azt mondták, hogy 15 perc és visszatér, ezért úgy döntöttem, hogy ott maradok, mert mire átérek egy másik jegyirodába, új sorba, hátrébb leszek, mint előtte voltam.
Végül 11 óra előtt nem sokkal érkezett vissza a kollégájuk, én pár perccel 11 előtt kerültem sorra.
Ekkorra már elfogytak a kiemelt állóhelyek!

Ha önök megfelelő infrastruktúrával, az iroda pedig elég jegypapírral rendelkezett volna, én most 4db Kiemelt állóhely boldog tulajdonosa lennék, helyette 4 sima állóhelyet kellett vennem. Lehet, hogy önöknek ez nem okoz túl nagy szomorúságot, de elhihetik, nagyon bosszantó és egyben felháborító, hogy papírproblémák miatt nem kaphatom meg a kívánt helyet!

Félreértés ne essék, én a pultnál ülő kollégájukra nem haragszom, maximálisan együttérző és segítőkész volt végig.
Mint említettem, a kollégájuk számomra elismerte, hogy ez az Önök hibája, biztosíthatom, hogy ha megkeresik őket ebben az ügyben emlékezni fognak rám, mert náluk is rákérdeztem, hogy mi lehet ilyenkor a teendő (erre nem nagyon kaptam választ). Ha szükséges tudom csatolni a számla másolatát.

Tisztelettel,
XY
L_Matyi
Sajnos nem sokat tehetsz, beírhatsz a panaszkönyvbe, meg próbálhatsz szívhez szóló levelet írni, hogy mégis adjanak neked jobb jegyeket. Amennyiben úgy érzed, hogy komoly károd származott ebből, akkor megpróbálhatod bítósági útra terelni, de nem igazán ajánlom...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.