Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Csevegő
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Általános Fogyasztóvédelmi Fórum
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Joooe
kaktusz: programtervező matematikus vagyok (vagyis leszek, ha nagy legyszek...) egy kisebb progin kell (kéne) dolgoznom smile.gif

És most gyorsan elmenekülök mielőtt Ariadne megbüntet biggrin.gif
Ariadne
Ééén? Á, dehogy, miből gondolsz ilyet? rolleyes.gif

Csak tettél egy könnyelmű kijelentést, mely szerint ma visszafogod a fórumozást, és egyszer merészeltem megjegyezni, hogy nini, mégis itt vagy. Ugyan, nem vagyok én olyan... biggrin.gif Ezt a smileyt is tőled loptam pl.
schcsabi
Hétvégén Futam !
Hedná-Hedná

Kinézi ?

Joooe
Ötletet adtál. Csináltam egy F1 topikot smile.gif

Ariadne: eddig bírtam. Azért ez is több mint a semmi, nem? blush.gif
Ariadne
Győztél, látod, én még kevésbé bírtam. (egy fogcsikorgatós smiley kellene ide) Egyedül így lehetne megakadályoznom magam abban, hogy idejöjjek:
De ennyire azért nem akarom megakadályozni. smile.gif

szerk: Azért figyelitek, hogy egy munkaállomást dob ki az ablakon? Nem ám egy jó kis játék konfigot, LCD moncsival, naná. biggrin.gif
Joooe
(Ariadne @ 2006.03.10, 14:53) *

Egyedül így lehetne megakadályoznom magam abban, hogy idejöjjek:

Letiltsalak? whistling1.gif

A smileyd (amit egyébként elloptam wink.gif ) ki tudja mit csinált, lehet azért dühödött fel, mert nem tudott kapcsolódni a fogyasztovedelem.com-hoz biggrin.gif
Ariadne
(Joooe @ 2006.03.10, 15:06) *

Egyedül így lehetne megakadályoznom magam abban, hogy idejöjjek:...

Letiltsalak? whistling1.gif

eek.gif Köszönöm, inkább ne... Megvagyok így is. unsure.gif

Egyáltalán, volt itt már valaha valaki is letiltva? Nem tudok ilyenről, és ez irtó jó, mert valahogy olyan "jól viselkedő" társaság jött itt össze. Biztos a fogyasztóvédelem teszi... smile.gif
Joooe
Egyszer küldtem egy figyelmeztetést saját magamnak laugh.gif Ez volt a legdurvább beavatkozás amiről én tudok smile.gif
(Na nem skizo vagyok, csak próbaként smile.gif )
Ariadne
Ezek szerint paradox módon akár saját magadat is kitilthatod - ez bizarr... cool.gif Hajaj, a modik hatalma bizony korlátlan. wink.gif
schcsabi

Győztél, látod, én még kevésbé bírtam. (egy fogcsikorgatós smiley kellene ide)

Tanáltam valami hasonlót :

Ariadne
Jó fej, olyan harapdálós-csikorgatós, köszi! tongue.gif

Mindig elgondolkozom, milyen indíttatásból áll neki valaki smileyt készíteni, mert láttam már gif szerkesztőt, és úgy tűnik azért nem két perc elkészíteni a fázisokat. smile.gif
schcsabi
Na ezen a héten már eleget dolgoztunk.

Aszem hétvégén leugrok ide egy kicsit pihizni :

panzió

de ezen még erősen gondolkodok....
Joooe
Nem is említetted, hogy olajsejk vagy clap2.gif

szerk: schcsabi nem olvasol privátot, vagy bugos a fórum? Amit küldtél üzit arra tegnap válaszoltam, de nekem azt jelzi még nem olvastad el...
kaktusz
Végre itthon... Jöhet az önkéntesen kötelező házifeladat...
Ma délután - gyermekem terrorjának engedve - póló matricázást rendeltem egy üzletben, nyolc példányban. Kérdeztem az eladót, hogy ha a póló alapanyagot is ő adja, és betartom az ide vonatkozó utasításokat - visszáján mosni és vasalni - mennyi jótállás van a pólóra. Nem tudta megmondani. Azért biztos ami biztos, elteszem a számlát.
Szükség esetén majd én utánanézek. smile.gif
Szeretem a pénteket. smile.gif
schcsabi
(Joooe @ 2006.03.10, 17:15) *

szerk: schcsabi nem olvasol privátot, vagy bugos a fórum? Amit küldtél üzit arra tegnap válaszoltam, de nekem azt jelzi még nem olvastad el...

De megkaptam rögtön.

Csodélkoztam is, hogy milyen kafa, kényelmes szolgáltatás : bejött középre egy ablak az üzenettel...

+ ímélet is kaptam, de megnézem rendesen is, hátha csak azt érzékeli a rendszer..
Joooe
kaktusz:
A szokásos fél év "garancia", azaz a szavatosság első 6 hónapja mindenképpen van... smile.gif
Tök jó, szeressük együtt a pénteket, jó? grog.gif
Igazából nekem tökmindegy most épp, de úgy nosztalgiából én is szertem blush.gif

Csabi: igen, akkor ez lesz a gond, ha csak a layert nézed meg de nem nyitod meg az üzit, akkor nem kezeli olvasottként a rendszer, mert ott hosszabb üzenetekből nem látszik az egész. smile.gif
kaktusz
[quote name='Joooe' date='2006.03.10, 19:06' post='14204']
kaktusz:
A szokásos fél év "garancia", azaz a szavatosság első 6 hónapja mindenképpen van... smile.gif
Tök jó, szeressük együtt a pénteket, jó? grog.gif
Igazából nekem tökmindegy most épp, de úgy nosztalgiából én is szertem blush.gif

Sör hiányában is szeretem. Bár... lehet, lemegyek a... lemegyek a pince fenekére... smile.gif
Kicsi gönci barack nedű most lendítene a munkás kedvemen. smile.gif
Joeee, ezt természetesen te meg se halld! Neked dolgod van. Ne feledd! smile.gif
Joooe
crybaby.gif Jogos. De attól még meghallom. És csorog a nyálam smile.gif
kaktusz
(Joooe @ 2006.03.10, 19:17) *

crybaby.gif Jogos. De attól még meghallom. És csorog a nyálam smile.gif

Szerintem egy kis pihenést, kikapcsolódást megérdemelnél.
Legalábbis én megszavazom, ha arról van szó. wink.gif
Joooe
Köszönöm smile.gif

Jó hétvégét nektek, mára eltűnök
Joooe
Időjárás jelentés kecskemétről, vízszintesen esik a hó biggrin.gif
Kicsit úgy éreztem magam kocogás közben mint valami sarkkutató, nekifeszülve a jeges szélnek, hallgatva a farkasüvöltést ... Nem sokat láttam a szemembe fújt hótól.
Követelem, hogy avassatok a sportolás hősévé clap2.gif
crix
(Joooe @ 2006.03.13, 09:32) *

okleveles mazohista vagy biggrin.gif
Dehát... én maradok a szobabicaj tv párosnál biggrin.gif
schcsabi
(Joooe @ 2006.03.13, 09:32) *

Időjárás jelentés kecskemétről, vízszintesen esik a hó biggrin.gif
Kicsit úgy éreztem magam kocogás közben mint valami sarkkutató, nekifeszülve a jeges szélnek, hallgatva a farkasüvöltést ... Nem sokat láttam a szemembe fújt hótól.

Na ez most ért Nyíregyházára. Visszatarthattad volna egy kicsit ( monnyuk tavaszig ) .
Vagy legalább a farkasokat tereldd el ( legalább addig, míg kiszabadítom magam. ) .
Ariadne
Éljen a fórum sportoló hőse!

Remélem azért a találkozóig elolvad a hó, és az időjárásnak is eszébe jut, hogy hé, március van. biggrin.gif Budapesten +3 fok, tömött paplanfelhők mindenfelé, és ráadásul HÉTFŐ van... (Bár ez utóbbi valszeg az ország egész területén érvényes.) laugh.gif

szerk: Én hétvégén Szegeden megmásztam barátommal a Dóm bal tornyát, csodás kilátás volt onnan fentről. Bár tériszonyos lévén ebbe az attrakcióba is keveredett némi mazochista elem, amint a lépcsőn felfelé haladva elfehéredő ízületekkel szorítottam a korlátot, miközben barátom kedvesen próbált enyhíteni a feszültségen, mondván, nézz csak ki itt az ablakon, milyen szép... smile.gif Plusz azt hiszem olyan 300 lépcsőfok volt felfelé (meg lefelé is még egyszer annyi), de megéri megnézni, ha arra jártok, szervezett csoportokban lehet máskor, általában hétvégén. biggrin.gif
Joooe
Köszönüm clap2.gif

Igen én is hallottam róla, hogy az egész országban hétfőt mérnek a szakemberek, de az előrejelzések szerint holnapra ez elmúlik. smile.gif

Csabi a farkasok már úton vannak, siess szabadulni smile.gif
Ariadne
Jelentem a fővárost is elérte a hó. Innen spec szintén vízszintesen esőnek (mármint hó, ami esik) tűnik... crybaby.gif Vajon kinél lehetne megrendelni egy kis tavaszt, rügyfakadást, langyos időjárást? biggrin.gif
FVF
Szenpéter
Ariadne
Nincs honlapja, így nehéz lesz... Lehet nem is fogad e-maileket... smile.gif
schcsabi
Hát az idén sem fogunk klottgatyában szaladgálni a Petőfi-szobor körül...

szerk : ( esetleg Joooe smile.gif ha már ennyire szeret ilyenkor szaladgálni... )
Ariadne
Küldd vissza neki a farkasokat, akkor biztos fog! devil.gif
kaktusz
(Ariadne @ 2006.03.13, 11:49) *

Küldd vissza neki a farkasokat, akkor biztos fog! devil.gif

Elképzeltem, a farkasokkal táncoló Joooe-t. biggrin.gif
Joooe
A tigris a farkasoktól sem fél devil.gif
Na jó a plüsstigris egy kicsit igen blush.gif
schcsabi
FVF
HIhetetlenek vagytok:)
kaktusz
Schcsabi! Ez nagyon jóóó(e)! laugh.gif
Joooe
De farkasokkal nem is úgy kell táncolni. rolleyes.gif
Mutatta a KEvin Costner, hogy hogy kell, nem figyeltetek? bangin.gif
Ariadne
Olyan hosszan tartott az a film, csak a sok puszta mindig, és még mindig nem táncolnak, még mindig nem... smile.gif
crix
engem meg megint hüjlnek néznek mert egyszer csak felröhögök smile.gif
de szerintem kezdik megszokni csak kicsit félnek smile.gif
Ariadne
A farkasok? unsure.gif Te nem táncolsz velük, hanem ijesztgeted őket? Hogy is van ez? whistling1.gif
Captain Crash
Én hajnalban 4:30-kor jöttem fel békés megyéből, szélvihar majdnem ledöntött a lábamról, és lefagyott az arcom az erősen szitáló hótól, melyet a szél az arcomba vágott. Ahhoz képest itt Pesten tavasz van, elhihetitek. biggrin.gif
crix
(Ariadne @ 2006.03.13, 13:19) *

A farkasok? unsure.gif Te nem táncolsz velük, hanem ijesztgeted őket? Hogy is van ez? whistling1.gif

a kollégák... nem ők nem farkasok
csak furcsán néznek amikor felröhögök néha
CC eljön még az ideje, hogy itt is szembemész a hóval tongue.gif
Ariadne
(Captain Crash @ 2006.03.13, 13:28) *

Én hajnalban 4:30-kor jöttem fel békés megyéből

OFF az OFFban: Kapitány, ez a 4:30-as szokott órákat késni vagy általában időben indul?
Csaba_20
(Ariadne @ 2006.03.13, 14:43) *
OFF az OFFban: Kapitány, ez a 4:30-as szokott órákat késni vagy általában időben indul?

Eredetileg 2:30-as, de mindig 2 órát késik. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ariadne
Nem csodálnám, a vasárnap esti Traianusnál múltkor bejelentették, hogy 50 percet késik, pedig már a menetrendváltozáskor igazodtak, a régi 17:30 helyett mindig 45-re ért be. Az új menetrend szerint eleve 17:45-re kell jönnie, erre késik 50 blink.gif percet... shuriken.gif De legalább fűtenek rajta, nem úgy, mint a péntek esti fél nyolcason Bpről, ahol már direkt első osztályra vettem jegyet, mert fél útig nem volt fűtés - erre az elsőn sem volt ugyanúgy... mad.gif
Captain Crash
Ariadne: Ez nem b.csabai járat és nem máv, hanem volán, egyébként minden igaz, nem mercédeszt, hanem moszkvicsot, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. smile.gif 4:50-kor indult a hivatalos menetrend szerint 10 perc késést Bp-en, 10-et Kecskeméten szedtünk össze.
A MÁV legutóbb, 1 órát késett, mire Pestre ért, nem fogok többet azzal járni... biggrin.gif
Ariadne
Ettől féltem... Azt a reggeli vonatot nem mertem megkockáztatni eddig, ezek szerint jobban jártam.

OFF vége, ez nem vidám téma, inkább bosszantó. Szidjuk inkább a márciusi hóviharokat, abban legalább van valami szórakoztató. tongue.gif
Captain Crash
Az általad említettre egyszer vártam, amikor bemondták, hogy előre láthatóan 180 percet késik....kösz, inkább nem... biggrin.gif
crix
vonat?

haha ismerem: amikor időben odaérek késik; amikor hamar érek oda sokat késik; ha kések hamarabb megy; koszos; büdös; mindig késik
ilyen kék izé

de mintha a multkor láttam volna egészen baráti piros dízelt (esztergom). Na az szép tiszta volt. Csak azt nem értem miért kellett több alkalommal negyed órákat várnia állomásokon... ja hogy egy sínpár van? ezzel max albániába jutunk nem európába. másik: vagy k. hideg van vagy ugyanolyan meleg... kutlturált sosem, de átlagra kijön smile.gif

még komoly problémám, sem a vonatokon (kivéve ez a piros) zéró információhoz jutok, hogy végül is hol a pékrolóban kolbászolunk most éppen. majdnem olyan rossz mint a csodálatos volánok ááááááááá
schcsabi
És most egészen más . ( Monty Python -osan szólva )

Nem akarok senkit elkeseríteni , de mifelénk most ilyen az idő :

Aki fel akar "töltődni" egy kicsit , kanyarodjon erre.
Joooe
Azért a spontán feltörő offokat - lásd mátyáskirályos mese - még egy ilyen jól működő társalgó sem tudja elnyomni clap2.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.