Kb. fél éve a Martfű Thermal Spa vendége voltam egy baráti társasággal. A fürdő egyik alkalmazottjával (pénztáros) kapcsolatban többünknek is problémája adódott. Udvariatlan volt, a hozzá intézet kérdéseinkre vagy nem adott választ, vagy olyan modorban tért ki a válasz elől, ami felháborított mindannyiunkat, elrontva a kellemesnek ígérkező szórakozást. Olyannyira elegünk lett az egészből, hogy a fürdőzés után szó nélkül hagytuk ott a fürdőt, nem írtunk be a Vásárlók Könyvébe sem. Hazaérve tapasztalatainkat megírtuk, - a fürdő vezetőjének címezve - a fürdőt üzemeltető cég honlapján közzétett e-mail címre. Az üzemeltetőtől azt a választ kaptuk, hogy adjuk meg a személyes adatainkat, mert anélkül nem tudják lefolytatni a fegyelmi eljárást. Erre én azt válaszoltam, hogy nem kívánom a pénztáros hölgy általam történő felelősségre vonását, nem kívánok beleavatkozni a cég belügyeibe, részemről ez csak egy észrevétel volt, inkább építő jellegű kritika, mivel a fürdő minden más szempontból kiváló élményt nyújtott volna.
Mindezek folytatásaként most kaptam egy idézést a Szolnoki Városi Bíróságtól, hogy a pénztáros hölgy beperelt rágalmazás miatt (az idézéshez csatolva, a hölgy által benyújtott, általam, - de véletlenül sem neki - írt e-mail-t). Megkerestem a cégvezetőt telefonon, aki csak annyit közölt, hogy "Ha nem tetszik az eljárásuk menjek bíróságra, nagyon nagyot fogok bukni!"
Igen érdekesnek találom a reklamáció kezelését a cégvezetés részéről, valamint felmerül bennem a kérdés, ha megadom a cégnek a személyes adataimat akkor mi történt volna? (Vendetta?

)