Tisztelt Fórumtagok
Tudna valaki segíteni kihez kell akkor fordulnom ha rendeltem egy laptop-ot egy webshop-ban.
Mivel cégre vásároltam kértem tőlük egy proforma számlát amire utalhatok. a proforma
számla scannelve lepecsételve meg is érkezett, de Szlovák U-s adószámmal lepecsételve.
Ez még nem lett volna gond kifizettük az ára, megkaptuk a Laptop-ot
de a következő gondok jelentkeztek:
A számlát a vásárláskor meg kell kapnom. Benne kellett volna lennie a csomagban.
De nem volt benne, így csak egy proforma számlával rendelkezünk, az is csak PDF-ben.
További zűr is felmerült a vásárlással kapcsolatban. Kifejezetten magyar billentyűzettel rendeltük a laptop-ot, biztosítottak hogy ez magyar erre olyat küldtek amin matricával rá volt ragaszgatva az á,é,ű,ó betű a billentyűzetre. A VISTA telepítő DVD-nek is benne kellett volna lennie a csomagban, mi lesz ha újra kell telepíteni a gépet, de nem volt benne?
Küldtük üzenetet, abillentyűzettel kapcsolatban annyit írtak vissza hoy az ASUS szervízben kicserélik ők meg kifizetik a csere díját de egyáltalán nem írták meg hogyan képzelik. A számlával kapcsolatban nem reagáltak és nem küldtek számlát eddig sem.
Mit tegyek az ügyben?