sziaztok!
Mi úgy jártunk az otp-vel mind kopasz malac a foróvizzel vettünk egy újépítésű házat otp

hitelre biztosítás kőtelezőmodon otp garancia a lakás kivitelezői hibák végett szerkezetileg szétszakad ,biztosítonak jelezük a problémát az ki küld egy "szakértőt" be sem jött a lakásba kapuból megálapította belviz van és az okozta a gondot majd elmentt ,rővid idön belül levelet kaptunk otp-től fedezetelvonás véget felmodja a szerződést a hitelt fizesem vissza pár napon belül természetesen nem volt miből otpfaktoringhoz került az ügyünk majd onann magánvégrehajtóhoz aki levélkihordásokat 240.000 ért és költségeket kétszázezrekért költségek költségeí magasabbak mind aköltségek maga szoval a magyar joghézag adta lehetöségek zömét kihasználva mindent felszámolt a tartozásom szinte megduplázodott pár héten belül minek tözsde mikor lehúzák az embert hivatalosan kockázatmentesen szoval fojtatnám:a kezesemet megcsapolták fizetéséből levontak nem kis ősszegeket amit én kifizetem neki ez mind nem-elég megérkezik a kilakoltatásról egy határozat mind e közben az otp vonja a részleteket persze én bepereletem az építetőtt-eladot (egyszemély) öt évembe került mire a magyar jogrendszer ELSŐFOKON igazat adott nekünk az eladóval szembe mind ez rengeteg idegeskedés szakértöí vélemények feltárások HOZÁTESZEM NÉGY KISKORÚ GYERMEK MELLET,most készülök beperelní a kedves pénz centrikus otp-tmert hiába bizonyítottuk igazunkat hogy nem mi tehetünk a lakás szerkezeti töréseiről mi áldozatként áldozatá váltunk mert vetünk egy ingatlant amin a lakás egy hamisítvány nagyértékü csalással kapcs feljelentettem az eladót- építött a magyar rendörség elutasított hogy biroságra tartozik a dolog hozzáteszem a pereskedés idöszaka alatt mások is károsultak.(mi a véleményetek) Nem közösen az otp-vel kéne az ilyen eladókat perelni ugyanis az én pénzem és a bank péze van az ingatlanban, nem igy egyszerübb azt bántaní aki amugy is tacson van.Senkinek nem kivánok hasonlott mi belerokkantuk