Mindenkinek szép napot!
Ma délelőtt felhívtam az Szúperinfó újságba megjelent hirdetést,hogy
"Redőny ,szúnyogháló javítás készítés 24 órán belül,tavalyi áron kiszállási díj nélkül,hétvégén is!nyugdíjasoknak kedvezmény10-15 % kedvezmény Szoba festést mázolást is vállalunk.és tel: szám "
Ki is jöttek fél órán belül. Meg lepődtem ,mert két ellenszenves ember volt valószínű apja és fia lehetett.Már nem is akartam az egészet,mert kicsit gyanakvóvá váltam. De rendesen beszéltek.
Miután lemérték az ablakot azt mondták fizessek 15000 Ft-ot. foglaló ként. amúgy 25000 Ft lesz (redőnyt kértem 1,5X1,5 ablakra)
Azt mondtam neki kicsit sok az ár ajánlatuk,mire ők akkor fizessek nekik kiszállási díjat 3000Ft -ot,mert ők nem szórakozni jöttek
.Én mondtam nekik,hogy a hirdetésbe más állt,de azt mondta az idősebbik sajnálja de rendeljek ,vagy fizessek!
Úgy döntöttem rendelek,de nem volt otthon csak 10000Ft az is jó! mondta ,bár elég arrogánsan.
Kérdezte mikorra kell? Én mondtam holnapra! Mert ha,már fizetek és a hirdetés 24 órát ír,akkor ki használom a lehetőséget.
A baj ott volt,hogy kaptam ugyan papírt amely MEGRENDELŐ nevű.Csak a papíron se név,se cím, sem aláírás nem szerepel. Sőt a bélyegző hely is hiányzik? Gyakorlatilag kaptam egy "emlékeztető papirost"(Szóba meg Ígérték,hogy 2 év garancia a munkáért és a redőnyért)
Kérdésem:
Mit tudok tenni,ha esetleg nem hozzák a kért redőnyt?
Mi az esélyem.hogy a pénzem vissza kapom ha csalók?
Vagy ha hozzák és később derül ki,hogy gagyi?
Esetleg egy használtat építenek be nekem?
Hogyan tudom ellenőrizni a minőségét?
Milyen papírt kérjek a garanciára?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Teca