vassnebarta
2004.12.07, 20:01
2004.11.19-én vásroltunk (13700.-) a lányommal egy hasított bőr csizmát.Nem egészen 10 napos használat után, ami azt jelenti hogy elmegy benne a suliba, ott lecseréli, délután szintén csak hazajön benne, észrevettem egyik reggel hogy az egyiknek a belső oldalán a varrás szakad.Visszavittem a boltba, ahol igazából meg se kérdezték tőlem, hogy mi a véleményem, egyből az üzlet hátsó részében működő cipészhez bevitték, és később közölték hogy néhány nap múlva készen lesz. Arra lennék kíváncsi, hogy ha a javítás után ha esztétikailag csúnya lesz, vagy az ismételt használat után újra elszakad, visszavihetem újra reklamálni.Mikor van joga az embernek a nem kevés pénzéért cserét kérni.Több kollega véleménye, köztük a sajátom is, hogy azon a helyen ahol elszakadt a csizma, újra külső nyomok nélkül nem valószínű a javítás.
Dreamcatcher
2005.01.05, 13:51
most ugyanezzel a problemaval allok en is szemben... erdekelne a folytatas... elore is koszonom
Egy másik fórumban már válaszoltam erre a kérdésre, minek az a lényege, hogy meg lehet azt csinálni szépen. Ezért ne legyünk teljesen depressziósak a javítás ideje alatt, hagyjuk meg az esélyt szegény cipészmesternek arra, hogy jól megoldja a feladatát. Amennyiben ez nem sikerülne neki, akkor persze lehet reklamálni.