Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Aukciók
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Általános Fogyasztóvédelmi Fórum
Melis22
Üdv.
Nekem lenne egy kis problémám, kicsit átvertnek érzem magamat.Regisztráltam ezen a bizonyos portálon ahol nyertem is egy mp3 lejátszót 2 kredittel és 3 forintért, mert krediteket kell vásárolni hogy licitálhassunk illetve regisztráció során kapunk 3 kreditet.Ezen felbuzdulva nővérkéim is regisztráltak az én gépemről mert nekik otthol nincs internetük. Az egyik nyert is egy eppilátort. Ekkor jöttek a problémák. Kaptam egy emailt miszerint törlik regisztrációnkat és nemkapjuk meg a megnyert ajándékokat mert egy ip címről regisztráltunk és rokonok vagyunk. De ez sehol nemvolt feltüntetve. Akkor jött hogy a 3 név biztosan csak engem takar és persze van 3 telefonszámom is, és három lakcímem.És két különböző férjem. Kicsit nevetséges volt. aztán mikor megkérdeztem hogy hol van leírva hogy nemlehet regisztrálni több embernek egy gépről úgy hogy külön háztartásban élnek akkor kiléptek a beszélgetésből. Aztán nagylelkűen felajánlották hogy fizessek 9000 ft.-ot és megkapom az ajándékot. Majd egy óra múlva ez az összeg 4500 ft.-ra csökkent. És az mp.-ra csak egyedül licitáltam akkor még ők nemis regisztráltak, de azt sem kapom meg természetesen. biggrin.gif
Ilyen esetben mit lehet tenni??
Segítségüket előre is köszönöm.
Kenderice
(Melis22 @ 2010.06.03, 20:06) *

...
Ilyen esetben mit lehet tenni??
...

Tékozló Homár-ra elküldeni az esetet a cég/weblap megnevezésével.
Ezen kívül nem sokat tudsz tenni.
L_Matyi
(Kenderice @ 2010.06.04, 00:17) *
Tékozló Homár-ra elküldeni az esetet a cég/weblap megnevezésével. Ezen kívül nem sokat tudsz tenni.
Igen, igazad van, de nagyon nehéz bármit is tenni. A nyilvánosság a legjobb megoldás. Ide is nyugodtan leírhatod a nevüket, csak legyen nyoma az ilyen cégeknek!
Melis22
az egyforintosaukció.hu ról van szó. devil.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.