Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Számla Nélkül
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Ruházati termékek
tundeerlany
Üdvözlet A következő a problémám: sad.gif Van egy üzlet,ahol nem rég elkezdtem vásárolgatni.Közel 100.000.- ft.ot hagytam már ott tavasz óta,viszont blokkot a vásárlásaimról nem kaptam. ma kaptam először egy 3300.- ft.os felsőre. Valamint az egyik felsőn amit ott vásároltam, egy lyuk volt ,amit itthon vettem észre. Vissza vittem,cserére.Ennek már 2 hónapja,és ma hozták a felsőt kicserélve. 2" hónap után köteles vagyok elfogadni a cserét?,mert elég bunkó hozzáállásuk van a dolgokhoz.Ja és még 1 probléma.Szintén ugyanitt egy ruhát vásároltam,blokk nélkül... és itthon az első mosás után,felfoszlott a varrás,úgy hogy még nem is volt rajtam. Vissza vittem javításra,de a tulaj azt üzente,hogy nem javítják meg,mert lejárt a 6 hónap.Hozzáteszem,hogy a ruhát 2010.05.29.-én vásároltam. Nem értettem milyen 6 hónap? eek.gif Erre a tulaj azt üzente,hogy ő Decemberben vásárolta,így már nem érvényes a garancia. blink.gif ??? Nem onnantól kezdve lép életbe a garancia hogy megvásárolom a terméket? És milyen következményekkel jár az,ha nem adnak blokkot? Hol lehet ezt jelenteni,és kell-e jelenteni? (nagyon szemét módon viselkednek)
L_Matyi
Számla/blokk nem adást az APEH-nek érdemes jelezni, szokta érdekelni őket a dolog. A fogyasztóvédelemnél is jelezheted a dolgot, habár mivel nincs számlád nem tudod bizonyítani mikor vetted, de természetesen a tőle való vásárlástól indul a 6 hónap. Érdemes beírni a panaszkönyvbe is, arra 30 napon belül írásban válaszolniuk kell, nem szokták szeretni.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.