Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Nyaralas
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vendéglátás / Idegenforgalom
ancoraaa
sziasztok!
szeretnek erdeklodni,hogyan szurhetem ki az esetleges csalokat.nyaralni mennenk nemsoka es az appartman tulajdonosa,most 30 % foglalot ker atutalni az egyhetes szallasert.mi van akkor,ha nem is olyan lesz a szoba,mint a kepeken,hanem rosszabb? vagy ha nem is letezik olyan appartman,amikor odamegyunk?
az utobbi husz evben csak egyszer voltam nyaralni,nme tudom,hogy mennek ezek a dolgok mostanaban.
kosz szepen mindenkinek.
a.
Kenderice
(ancoraaa @ 2010.07.19, 09:02) *

sziasztok!
szeretnek erdeklodni,hogyan szurhetem ki az esetleges csalokat.nyaralni mennenk nemsoka es az appartman tulajdonosa,most 30 % foglalot ker atutalni az egyhetes szallasert.mi van akkor,ha nem is olyan lesz a szoba,mint a kepeken,hanem rosszabb? vagy ha nem is letezik olyan appartman,amikor odamegyunk?
az utobbi husz evben csak egyszer voltam nyaralni,nme tudom,hogy mennek ezek a dolgok mostanaban.
kosz szepen mindenkinek.
a.

Nincs rá recept. Legegyszerűbb ha személyesen viszed el a foglalót, legalább lecsekkolhatod a szállást meg a szállásadót is.
Vagy elküldöd a pénzt és reménykedsz, mint a lottónál.
Én még nem találkoztam olyan esettel, hogy kamu szállást hirdettek volna és leléptek a foglalóval.
ancoraaa
(Kenderice @ 2010.07.19, 15:57) *

(ancoraaa @ 2010.07.19, 09:02) *

sziasztok!
kosz szepen mindenkinek.
a.

Nincs rá recept. Legegyszerűbb ha személyesen viszed el a foglalót, legalább lecsekkolhatod a szállást meg a szállásadót is.
Vagy elküldöd a pénzt és reménykedsz, mint a lottónál.
Én még nem találkoztam olyan esettel, hogy kamu szállást hirdettek volna és leléptek a foglalóval.

Na,hala istennek,akkor remelem,ez se olyan lesz.
Kosz szepen.
bericse
Üdv Mindenkinek! Júniusban interneten keresztül szállást foglaltunk 2 főre egy Hajdúszoboszlói hotelbe augusztusra. Az ár 50.000/fő volt egy hétre. A felét előre kifizettük, és augusztus elején el is utaztunk nyaralni. A helyszínen rendeztük a másik felét az árnak.
A mellettünk levő szobában egy házaspár lakott, akik elmondták, hogy nagyjából abban az időben foglalták le a szobát mint mi, ugyanúgy a felét fizették ki előre.(50.000 Ft-ot) Viszont még a nyaralás kezdete előtt felmentek a neten a szálloda honlapjára ahol látták, hogy a kérdéses időben (augusztus 1 és 22. között) akciósan, 35000Ft/fő árban hirdetnek. – Még most is így van a honlapon…Felhívták a szállodát, ahol készségesen módosították az árat az alacsonyabbra. (mínusz 30.000).
Bezzeg amikor mi ugyanezért reklamáltunk, nem voltak hajlandóak esetünkben az akciós árra módosítani (nem adták vissza a pénzt).
Az lenne a kérdésem, hogy tudnánk-e érdemben és ha igen hová fordulni?
Köszi előre is!
Mozigépész
Ezzel csak az a baj, hogy ha később akcióznak, azt nem kötelességük neked is megadni, hisz ti megegyeztetek egy árban. Ez olyan mit pl.: plazma tv vásárlása, ne vedd meg most mert később úgy is olcsóbb lesz.
Bővebbet a Magyar Turisztikai Hivatal tud talán mondani. (LINK)
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.