Ez inkább csak történet, de gondoltam megosztom veletek mert a fogyasztók érdeke hogy az ilyen átveréseket elkerüljék.
Szombaton nagy kómásan fél dél környékén fetrengek az ágyban amikor is csöngetnek. Anyám kijön megnézni hogy ki az. Egy csávóka mondja hogy itt voltak a szomszédban csatornát csinálni és látják hogy itt is milyen régi és hogy megcsinálják 12000 Ft ért. Anyám visszakérdez hogy az egészet és azt mondták hogy igen. Aztán belement az anyu és megkérdezte hogy biztosan nem lesz több 12000 nél? azt mondták hogy nem. Hát akkor csinálják mondta az anyám. Akkorra pattantam ki az ágyból hogy mi a francot bizniszel az anyám, mert itt valami nem stimmel. Figyeljük hogy mit csinálnak nehogy lopjanak vagy valami. Persze mondanom sem kell hogy aki becsöngetett azon még nem látszott hogy cigány de a 3 segédmunkásról lerítt. Neki is álltak leszedni a régi csatornát és faragják az újat és negyed óra alatt meg is van az egyik oldalon az egész és akarják kezdeni a másik oldalon is amikor is közli a főnök hogy készítse az anyu a pénzt és hogy 80000 Ft lesz. Én ebben a pillanatban jöttem be telefonálni egyet a 107 nek hogy valami csalás van folyamatban de persze éppen most nem tudnak kocsit küldeni..... mondták hogy hívjuk vissza őket délután 3 ra hogy addigra szerzünk pénzt.
Mi meg is próbáltuk de persze nem tetszett nekik az ötlet és háborogtak hogy nem vagyunk hajlandóak fizetni. Hiába mondtuk hogy 12000 ben egyeztünk meg persze ők közölték hogy az nevetséges mert hát az egy két méteres elem kerül annyiba és hát ilyenből van fent 3 meg a levezető stb stb... Aztán próbáltak egyezkedni hogy akkor hozzunk 30000 ft ot annyi biztos van itthon. Be is jöttünk érte de mint kiderült nálam volt 12500 Ft anyámnál meg egy ezres így csak 12000 forinttal jöttünk ki hogy sajnos ennyi van. Persze adtak tippeket hogy mit csináljak a 12000 forintommal jó hangosan. azután en feltűnően elkezdtem nézni a minibuszuk rendszámtábláját és persze fel is irtam . ekkor végül eltették a 12000 Ft ot és nagyon gyorsan elrepesztettek.
Vártuk hogy délután még látjuk őket vagy máskor de szerencsére nem jöttek vissza. Eddig. kopkop.
Most végülis a ház egyik oldalán van uj csatornánk 12000 Ft ért aminek nem tudjuk hogy örüljünk e vagy sem. Végülis annyit megért de nem tudjuk mire számítsunk a cigányoktól. Mikor jönnek vissza valami kedvességgel mert ha tegyünk fel nem ingyen szerezték be az alapanyagot akkor nem kerestek pénzt. vagy lehet hogy még buktak is ezen az üzleten. Nem tudom hogy mennyibe kerül az a csatorna anyagárban de nem hiszem hogy 10K alatt meglenne.
Valszeg beparáztak hogy hívjuk a rendőröket. akiket végül hívtunk is csak nem jöttek
Szerintetek mire számítsunk?
Jótanács: Hasonló jó ajánlatoknál inkább ne fogadjátok el az ajánlatot. Bár mi egyelőre úgy néz ki jól jártunk de közel sem biztos hogy hosszútávon is ezt fogjuk mondani.