Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Házhozszállítás
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vendéglátás / Idegenforgalom
kápmegy
A köv. szövegre bukkantam az egyik pizzéria oldalán:

Törökbálint, Káposztásmegyer, Pilisborosjenô, Üröm, Budakalász és a XII. kerület Edvi Illés utca feletti területre 300 Ft szállítási felárat számolunk fel házhozszállításnál.

Címek tekintetében egyéb kikötést nem láttam. Egy részükre még csak-csak rá tudom fogni, hogy érthető: Budapest határán túl vannak, illetve a XII. kerületi címek talán nehezen megközelíthetőek. De Káposztásmegyer büntetővámját vajon mi indokolhatja? Fogyasztóvédelmi szempontból ez elfogadható?
Mozigépész
Mért ne köthetné ki? Akkor van gond ha akkor is kéri ha ott is kéri ahol nem kellene.
kápmegy
(Mozigépész @ 2010.08.03, 19:59) *

Mért ne köthetné ki? Akkor van gond ha akkor is kéri ha ott is kéri ahol nem kellene.

Mondjuk azért, amiért egy munkahelyen sem köthetnék ki, hogy férfi vagy nő alkalmazottat óhajtanak, ha az adott munkakör nem indokolja. wink.gif
Mozigépész
Ne keverd a munka ügyeket a szolgáltatással, két külön dolog!
kápmegy
(Mozigépész @ 2010.08.04, 16:21) *

Ne keverd a munka ügyeket a szolgáltatással, két külön dolog!

Nem keverem, csak példának hoztam. Ez is indokol(hat)atlan diszkrimináció. Szerintem.
De úgy fest, igazam lehet: talán valami perszonális problémája van a szóban forgó pizzéria vezetésének a környékkel, mert a vendégkönyvükből is eltűnt a bejegyzésem. Illetve, hogy korrekt legyek: meg sem jelent. smile.gif
Kereskedő
(kápmegy @ 2010.08.05, 12:00) *
De úgy fest, igazam lehet: talán valami perszonális problémája van a szóban forgó pizzéria vezetésének a környékkel...

Abba még nem gondoltál bele, hogy esetleg Káposztásmegyer messze van az adott pizzériától, és ezért a felár. Mert mondjuk pl az V. kerülettől igencsak messze vagytok, természetes, hogy drágább a szállítás, mint pl a VII. kerültetbe, esetleg próbálkoztál közelebbi pizzériától rendelni?

Mondjuk, ha káposztásmegyeri a pizzéria, akkor elég gáz a dolog, de gondolom nem erről van szó.
kápmegy
(Kereskedő @ 2010.08.07, 17:12) *

Abba még nem gondoltál bele, hogy esetleg Káposztásmegyer messze van az adott pizzériától, és ezért a felár.

Hű, de régi téma. Belegondoltam, de egész Budapesten csak és kizárólag a XII. kerület egy piciny része és Káposztásmegyer van távolabb, mint bármi más? Ugye te is érzed, hogy ez az elmélet valahol sántikál? wink.gif
Mozigépész
Nem értem ezen miért kell így lovagolni? Nem tudsz mit kezdeni vele. Nálunk a "nemzetiségi" sor miatt ki sem viszik a kaját!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.