Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
vásároltam,de rosszul
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Általános Fogyasztóvédelmi Fórum
ebihal
kedves olvasók !

leírom a problémámat és megszertném tudni, hogy van-e egyáltalán még eséleem bárminemu orvoslásra ,vagy tanuljak a saját káromból?

ez törént velem:
egy hete ( itt követtem el az elso hibát )
vásároltam édesanyámnak egy parfümöt.
mivel karácsony van, alegnagyob kiszerelést kértem és fizettem is ki.
A 100ml-es parfüm 10400 Ftban került.

ma be szerttem volna csomagolni az öszegyült ajábdékokat, hogy ne az utolsó pillanatramaradjanak.
megfotam az eélg méretes dobozt..és túl könnyunek találtam.
joban megnézem..termék ütaltalma 30 ml - I FL. OZ.

aaztamidnenit...
keresem a szatyorban a blokkot...nincs benne...

kérdésem ez:
van -e esélyem blokk nélkül egy hét elmúltával arra, hogy
vagy kapjak egy 100 ml-est amit valóban ki is fizettem,( mert ezt a 30 ml-t - bontatlanul - szívesen visszaadom)
vagy visszakapjam a két termék közötti árkülönbözetet?

nem kell nekik valami napi leltárt csinálni az elfogyott áruról és a bevételrol, ahol kiderülhetett, hogy valóban úgy van ahogy mondom?

vagy inkább vissza se menjek,mert kiröhögnek?

elismerem, hibáztam ,hogy nem néztem meg mindent jó alaposan a boltban,hogy a blokkot beleteszi-e az eladóhölgy és hogy valóban azt kapom -e amit kifizettem...de ilyen magas árat fizetni figyelmetlenségemért nem szeretnék.

kérem segítsenek !
köszönöm.
Shia-ko
Szerintem esélytelen vagy, persze kérdés a bolt hozzáállása. ha direkt vágtak át, akkor nem tudsz mit csinálni, ha véletlenül adtak rosszat, a rendesről készült a számla, mégha neked nincs is emg, nekik leltárnál kijön a difi, és utána tudnak nézni. Ha akarnak...
FVF
Blokk nélkül jogilag nincsen rá lehetőség, ha a kereskedő jóindulatú, akkor esetleg.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.