Nekem egy olyan problámám van, hogy a telefonomat bevittem a pannon gsm-hez, szervizbe, 2 hét és meg is javitatták. Eddig jó is lett volna a dolog. 3 honap mulva ugyanazzal a hibával vittem be, és a szerviz visszaküldte hogy illegális szoftver van benne. De könyörgöm hogyan mikor ök tették rá a szoftvert. És most nem ismerik el, hogy a szerviz rontotta el, a javitást. És még a garanciát is elvették rola.
A garancia azáltal veszik el, ha illegális szoftver került bele. A kérdés nehéz, de ha nem céges a mobilod, akkor egy kollégám tudna Neked talán segíteni, keddre meg is nézem Neked a számát és a nevét, mert Ö ezekben az ügyekben nagyon jártas, pontosan tudja, hogy melyik cégnél mi történik, mit lehet elérni.
Nézz vissza kedd este kérlek.
Ha céges a telefon, akkor csak tanácsot tudok adni sajnos.
Nokia márkaszervíz környékén sok ilyen trükk van, és hallani olyat is, hogy a független / nem független kérdésben sem jó a Nokia nyílvántartása ami veszélyes lehet. De ugye előkerül a "víz került a telefonba" de ugye nincs jó szigetelése és a légkörből kicsapódó pára elég neki: magyarul ha párás az idő akkor peched van, onnan ugrik a garancia esetleg a telefon is. A csepp-, por- és ütésálló készülékeknél is akad hasonló téma.