Tisztel Fogyasztóvédők!
Egy olyan problémám van, hogy vettem egy (1) kozmetikushoz kuponokat.
Oly módon, hogy összesen 4 kupont vettem, melyek 4 végleges IPL kezelésre jogosítanak 'teljes kézre'.
Egyeztettem a kozmetikussal, megvolt a kezelés.
Nemsokkal ez után voltam egy másik kozmetikusnál (2) is, akinél szintén ilyen kezelést kaptam egy más testrészemre, ám ez egészen máshogy zajlott.
Lényeg a lényeg, hogy az (1) kozmetikus kezelése mint kiderült, közel sem felelt meg az előírásoknak, nem adott rám védőszemüveget, nem fedte le az anyajegyeimet, továbbá nyilvánvalóan csak a felület töredék részét kezelte. Oly módon néz ez most ki, hogy a csuklómon nincs szőr, a kezem többi részén van. Maga a kezelés az ajánlott idő töredéke alatt zajlott le, sem későbbi krémezést, sem semmit nem kaptam. Pedig ez előírás, főleg forró júliusi napon.
Ezek után én úgy döntöttem, hogy nem kívánom többé (1)-es számú kozmetikus szolgáltatásait igénybe venni, tekintve, hogy szemmel láthatóan nemtörődöm szolgáltatást kaptam, sőt, a bőröm, és a szemem egészségét is veszélybe sodorta, az előírások be nem tartásával.
Írtam a kuponos cégnek, hogy a 3 megmaradt kuponomat vissza szeretném váltani.
Ők azt mondták, egyeztessek a kozmetikussal, ők pénzt vissza nem adnak.
A kozmetikussal végig e-mailben egyeztettem mindent, hogy nyoma legyen.
Természetesen ő nem kívánja a kuponokat visszaváltani.
Tény, rajta van, hogy nem visszaváltható.
Ugyanakkor felsoroltam neki az észlelt hiányosságokat, ő ezeket nem tagadta.
Felajánlotta, hogy jobban figyel, ugyanakkor én ezek után nem kívánom további szolgáltatásait igénybe venni, sem az ismerőseimnek a kupont továbbajándékozni. Azok után, hogy ő nem vállalja nyilvánvalóan az esetleges okozott egészségkárosodásért a felelősséget, stb.
Már hetek óta mennek a levélváltások közöttünk, most már kínomban felhívtam, szépen kértem, adja vissza az árát. Ő nem adja. Szó szót követett, lecsapta a telefont.
Én fotókkal tudom igazolni az elégtelen szolgáltatást, nyilvánvalóan látszik, nem 'teljes kar' kezelést kaptam.
Tovább ővele nem kívánok vitázni , a pénzemet szeretném vissza a be nem váltott kuponokért. A beváltottat bebuktam, nyilván, de a be nem váltottak is sok pénzbe kerültek.
Mit lehet tenni?
Előre is köszönöm a segítséget!