Hello!
2011.06.28 dátummal vásároltam a Hardverker nevű üzletben egy Corsair H50 típusú PC vízhűtést. Ez egy kompakt, zárt rendszer, ami nem szétszerelhető, nem tisztítható, nem utántölthető.
December elején a vízhűtés meghibásodott, ami miatt a gépem állandóan túlhevült majd kikapcsolt. Időhiány miatt 2011.12.27.-én vittem be a Hardverker szervizébe. A helyszínen átvételi elismervényt kaptam csak dátummal, névvel, címmel, telefonszámmal és a probléma leírásával. Másnap felhívtak telefonon, hogy náluk a hiba nem jelentkezik, a termék szerintük hibátlan, ezért nem tudják cserélni (javítani meg eleve lehetetlen, hiszen műanyaghegesztéssel illeszkednek a darabjai).
Ehhez még hozzájön, hogy a termék egyes elemei kétoldalas ragasztószalaggal (vagy inkább szivaccsal) rögzülnek az alaplap hátoldalához, melyek roncsolása nélkül (hiszen egyszer használatosak) a termék nyilvánvalóan nem szerelhető le. Így aztán ha újra visszatenném a gépbe a terméket, ezt csak azok nélkül tudnám megtenni.
Mit lehet ebben az esetbe tenni? A terméket a dátumok alapján szerintem 6 hónapon belül vittem vissza, ráadásul a termékre papíron két év garancia jár.
Segítségeteket előre is köszönöm
Szabados Áron