Nem szép ha az ember utolsó pillanatban fizeti be a csekkjeit, ez már biztos.
Nálam ez sajnos sokszor előfordult, megjön az sms, megadja a határidőt.
Aztán a határidő lejárta elött 1 nappal egyirányúsítják a telefont.
Idegesítő, mert nem tud az ember beszélni, üzletek veszhetnek el (vesztek is).
Természetesen a szolgáltató felszámítja a "visszakapcsolási díját" még ha jogtalanul, akkor is.
Miután ez többször megtörtént, e-mailban követeltem a jóváírást, de nem jött válasz.
Újabb pár eset után újra e-mail, és arogáns, buta erőszakos választ kaptam, ahol
a "kisasszony" probléma megoldása helyett a fölényes magatartást tette inkább előtérbe.
A következő e-mailváltásra megírtam hogy amennyiben nem korrigálják, felmondom a 7 éves előfizetésem.
Újabb vérlázító válasz után sajnos úgy döntöttem, nem fizetem az utolsó csekket be, hiszen visszakapcsolási díjként annak a többszörösét kiszámlázták jogtalanul.
A vonalat kikapcsolták, 2 hónapra rá (most) megkaptam a behajtási felszólítást...
70000 Ft-ról.
Érdekes módon egy másik szolgáltatónak sem az ügyfélszolgálatával, sem a rendszerével nem voltak az eddigi 4 év alatt gondok...
1. Érzésem szerint egy 7 éves ügyféllel (havi 20-50000Ft díjjal) inkább meg kellett volna követniük, vagy rosszul érzem?
2. Van joga a pannonnak arra hogy az ilyen díjakat behajtsa?
3. A fizetési felszólítás az elmaradt csekknek legalább a duplája. Ez jogos??
4. Valószínűleg mások is befizetgetik a "visszakapcsolási díjaikat", ez legális?
5 Nem lenne a fent nevezett szolgáltatónak kötelessége kultúrált ügyfélszolgálatot fenntartania?
Ha valaki tud ezekre a kérdésekre válaszolni, azt nagyon megköszönném!