Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
3 napos visszavasarlas
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Általános Fogyasztóvédelmi Fórum
1, 2, 3
Mozigépész
Ez így van! annyival egészíteném ki (találkoztam ilyennel), hogy ha az eladó maga vállalja a visszavásárlást, akkor lehetséges, törvényileg viszont ilyen NINCS! biggrin.gif
icecave
Sziasztok!

Vásároltam egy nokia 5800-ás készüléket egy nokia márkaboltban. 2 éves teljeskörű nokia garanciával.
Az eladó mondta azt is, hogy ha 3 napon belül van valami para, egyből cserélik.
Namost,, sajnos van is, a hangszórója nem jó, ahogy kicsit rászorítom a fülemre, elhalkul, recseg...
Utánanéztem, elés sok ilyen készülék van, gyári hibásak.
A kérdésem az, hogy visszaviszem cserére, nagy valószínűséggel ugyanolyan rosszat adnak.
Viszont, azt nem lehet, hogy másik típusú készüléket vásárolok a pénzemen?
Vagy a 3 napos dolog akkor csak úgy működik, hogy ha van ugyanolyan készülék, akkor cserélik, ha nincs, akkor és csakakkor kérhetem vissza a vételárat?
ityam
(icecave @ 2009.03.15, 17:11) *

Sziasztok!

Vásároltam egy nokia 5800-ás készüléket egy nokia márkaboltban. 2 éves teljeskörű nokia garanciával.
Az eladó mondta azt is, hogy ha 3 napon belül van valami para, egyből cserélik.
Namost,, sajnos van is, a hangszórója nem jó, ahogy kicsit rászorítom a fülemre, elhalkul, recseg...
Utánanéztem, elés sok ilyen készülék van, gyári hibásak.
A kérdésem az, hogy visszaviszem cserére, nagy valószínűséggel ugyanolyan rosszat adnak.
Viszont, azt nem lehet, hogy másik típusú készüléket vásárolok a pénzemen?
Vagy a 3 napos dolog akkor csak úgy működik, hogy ha van ugyanolyan készülék, akkor cserélik, ha nincs, akkor és csakakkor kérhetem vissza a vételárat?

Elsosorban javitast vagy cseret lehet kerni. 3 napon belul nem javithatnak hanem cserelni kell.
Penzt visszakapni(elállni a szerződestől) jelentős kellemetlenség esetén van lehetőséged.
Megegyezni viszont barmiben lehet. probalj egyezkedni az eladoval, hogy ugy hallottad hogy sok ilyen hibas keszulek van es hogy inkabb egy masik tipust valasztanal. szerintem ha ugyis kicserelnek neked egy ujra akkor onnan mindegy nekik hogy egy uj keszuleket adnak vagy veszel egy masik tipust.
de beszelj veluk aztan meglatod.
Peters
Üvözletem.

Abban kérném a segítségüket hogy karácsonyra kaptam egy csobogót idegeim megnyugtatására, a dobozra az volt ráírva hogy a víz megnyutató hangja.
Bekapcsoltuk működött is de csak a motor normálisnál jóval hangosabb sivító hang hallatszik és a víz egyáltalán nem csobog. Szóvel nem idegnyugtató hanem idegesítő :-(((
3 napon belül vagyunk, gondoltam kérdés nélkül is visszaveszik, mivel az EU-ban (egy TV reklámból tudom amit a Mézga Gézáékkal reklámoztak) kötelező a 3 napon belüli visszavétel.
Nos - nem akarják cserélni mivel szerintük nem hibás a termék.
Szerintem pedig 3 napon belül minden ok nélkül is cserélnük kellene, de mivel a terméken szereplő
megjelölés éa működés közt nincs összhang szerintem ebben az esetben is vissza kellene adniuk a pénzt.
Még ha nem is hibás a termék, mert megtévesztő, illetve nem adja az elvárt eredményt.

Igazam van vagy nincs?
Van ez a 3 napos dolog?

Köszönettel:Nagy Péter
Mozigépész
Ha csak a feletted lévő hozzászólát olvastad volna, tudnád 3 napon belül cserélni kell ha hibás a termék, és nem javíthatnak!
Az, hogy szerintük nem hibás a termék, nem jalent semmit. Ha nem akarják cserélni, panaszkönyv, leírni a problémádat. Erre válaszolniuk kell (30 napon belül), ha nem a területileg illetékes jegyzőnek kell szólni aki intézkedhet az ügyben (sajnos csak büntethet). Ez után tudsz csak elsődlegesen a békéltető testülethez fordulni, hogy nem cserélték ki 3 napon belül, hisz szerinted hibás a termék.
Erről a bírói álláspont:
"A Korm. rendelet 7. §-a kivételes szabályt tartalmaz arra az esetre, ha fogyasztó a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesíti jótállási csereigényét. Ezen rendelkezés abban jelent kivételt a GKM rendelet 4. §-a alól, hogy a csereigény három munkanapon belüli érvényesítése esetén a forgalmazó nem alkalmazhatja a GKM rendelet 4. §-ának (1) bekezdését, vagyis nem választhatja az áru kijavítását, hanem köteles a meghibásodott árut - amennyiben van ugyanolyan árucikk a forgalmazónál - előzetes vizsgálat nélkül azonnal kicserélni.

Ha az azonnali csere azért nem lehetséges, mert a fogyasztási cikk átmenetileg nincs a forgalmazó üzletében vagy raktárában, a GKM rendelet 4. §-ának (2) bekezdése irányadó a Korm. rendelet szerinti kicserélés tizenöt napos határidejére is.
"
akyyy
Sziasztok.
Tegnap, December 31-én vásároltam egy Euronicsban egy Xbox360 kontrollert. Konkrétan azért vetem, hogy szilveszter estéjére tudjunk szórakozni, de délután, persze mikor a bolt már bezárt, szereztem kölcsönbe egy másikat.
Így nem is használtuk a terméket, bontatlanul áll a csomagolásában.

Ha a legközelebbi nyitáskor visszaviszem a boltba, vissza tudják adni a vételárat? Természetesen blokk megvan hozzá, mondta is az eladó, hogy mindenképpen őrizzem meg. Honlapjukon csak a cseregaranciáról írnak, de azt is csak úgy, ha megállapítják a hibát, de fogalmam sincs hibás e, hisz fel sincs még bontva!

Olvasgatom sok mindent, olyat is, hogy ha kedves az üzlet, akkor is csak akkor ad vissza vételárat, ha éppen ilyen eszköz nincsen nekik készleten. Tegnap meg úgy láttam, csak ez az egy volt náluk.
ityam
(akyyy @ 2010.01.01, 13:23) *

Sziasztok.
Tegnap, December 31-én vásároltam egy Euronicsban egy Xbox360 kontrollert. Konkrétan azért vetem, hogy szilveszter estéjére tudjunk szórakozni, de délután, persze mikor a bolt már bezárt, szereztem kölcsönbe egy másikat.
Így nem is használtuk a terméket, bontatlanul áll a csomagolásában.

Ha a legközelebbi nyitáskor visszaviszem a boltba, vissza tudják adni a vételárat? Természetesen blokk megvan hozzá, mondta is az eladó, hogy mindenképpen őrizzem meg. Honlapjukon csak a cseregaranciáról írnak, de azt is csak úgy, ha megállapítják a hibát, de fogalmam sincs hibás e, hisz fel sincs még bontva!

Olvasgatom sok mindent, olyat is, hogy ha kedves az üzlet, akkor is csak akkor ad vissza vételárat, ha éppen ilyen eszköz nincsen nekik készleten. Tegnap meg úgy láttam, csak ez az egy volt náluk.

Nem kötelesek kicserélne ha nem hibás a készülék. Jogszabályi kötelezettség szerint csak akkor kell cserélni vagy javítani.ha egyiket sem tudja akkor kell pénzt visszaadni.

Ha nem hibás akkor nem kell semmit csinálni, de egyezkedni általában lehet a nagyobb boltokkal hogy ha nincsen rá szükséged akkor visszaveszik vagy felajánlják hogy levásárolhatod. Origi csomagnál mégjobb esélyed van erre.
De nem kötelező felajánlaniuk semmit. Közös megegyezésen van a hangsúly.
Linna
Sziasztok!

A 3 munkanapos csere pontosan mit jelent? Vásároltam múlt hét szerda DÉLUTÁN egy kamerát, aminek a hibája ma estére jött csak elő. A vásárlást követő harmadik munkanap, azaz a szombat csak egy fél napos nyitva tartást jelent (9- 13 h). Vasárnap nem tart nyitva az üzlet. Így holnap reggel nyitáskor hivatkozhatom a 3 munkanapra még vagy már nem?! A vásárlástól számított 72 munkanapi óra a mérvadó? Elvileg szombat délután járt volna le a 3 munkanapos határidő, ha a bolt nyitva tartott volna délután?
Kenderice
Elvileg szombaton volt a harmadik nap, nem lennének kötelesek cserélni, de lehet, hogy mégis megteszik. Ha mégsem és javításra veszik be, ne lepődj meg...
Linna
(Kenderice @ 2010.03.21, 23:23) *

Elvileg szombaton volt a harmadik nap, nem lennének kötelesek cserélni, de lehet, hogy mégis megteszik. Ha mégsem és javításra veszik be, ne lepődj meg...

Köszönöm a választ! crybaby.gif Majd megírom, hogy mit reagáltak a boltban a reklamációra. Azért ez a 3 munkanap eléggé szabadon értelmezhető. Szerintem valamilyen pontosabb , behatárolhatóbb megfogalmazás kellene... Majd még igyekszem ezt pontosan kideríteni a mostani ügyemtől függetlenül is, hogy többet ne kerüljek ilyen szerencsétlen helyzetbe.
Mozigépész
Szerintem egy hét 5 munkanapból és 40 munkaórából áll törvényileg, így itt is ez a mérvadó, tehát a hétfő a harmadik nap!
Linna
(Mozigépész @ 2010.03.22, 19:54) *

Szerintem egy hét 5 munkanapból és 40 munkaórából áll törvényileg, így itt is ez a mérvadó, tehát a hétfő a harmadik nap!

PONTOSAN. Utánaérdeklődtem. Közhiedelemmel ellentétben a szombat-vasárnap nem számíthatna bele ebbe a 3 munkanapba (még ha az üzlet szombat-vasárnap is nyitva van), hiszen szombat szabadnap, vasárnap pedig munkaszüneti nap. rolleyes.gif
Kereskedő
(Linna @ 2010.03.23, 07:33) *
Utánaérdeklődtem. Közhiedelemmel ellentétben a szombat-vasárnap nem számíthatna bele ebbe a 3 munkanapba

Nem csak nem számíthatna, hanem nem is számít...
És ezt tudják a kereskedők is pontosan, miután már nem újdonság a dolog. Nem hinném, hogy van még olyan bolt, ahol azért ne cserélnének 3 napon belüli terméket, mert közte volt egy olyan hétvége, amikor nyitva voltak, de ha mégis, akkor panaszkönyv, majd fogyasztóvédelem...
Kenderice

PONTOSAN. Utánaérdeklődtem. Közhiedelemmel ellentétben a szombat-vasárnap nem számíthatna bele ebbe a 3 munkanapba (még ha az üzlet szombat-vasárnap is nyitva van), hiszen szombat szabadnap, vasárnap pedig munkaszüneti nap. rolleyes.gif

Ettől függetlenül nem vagyok benne biztos, hogy nem próbálkoznának be a szombati nyitvatartás miatt...
Linna
(Kenderice @ 2010.03.23, 13:35) *

Ettől függetlenül nem vagyok benne biztos, hogy nem próbálkoznának be a szombati nyitvatartás miatt...

Bepróbálkoznak...
komisz
Sziasztok!

Kérdés: Miért kell elfogadnom egy hibásan (gyártott?) vásárolt készülék javítását? Mi garantálja azt, hogy egy szigorú nemzetközi szabvány szerint hibásan legyártott és többszörös ellenőrzésen átcsúszott rossz készülék majd a javítást követően megfelelően működik?

Tény: Vodafone viszonteladónál vásárolt készülék azonnal lefagyott. 3 napon belül visszavittük a kereskedőnek. Cserélték. Ugyanolyan márkájú/típusú készülékre. Pár napon belül ugyanúgy lefagyott, de ennek már a mikrofonja sem működött. 4. napon tudtuk csak visszavinni.

Előző tapasztalatok ugyanitt: készülék(drága). Bekapcsolásnál folyton újraindul, hangszóró visszhangzik, sistereg. Karácsonyi ajándék, ergo reménytelen a 3napos csere. Garanciális javítást követően előjönnek ugyanazok a hibák. Vissza a kereskedőhöz. Garanciális javítást követően ismét ugyanazok a hibák jönnek elő. Ezt eljátszottuk háromszor. Kérdeztem: Hány javításon kell átesnie ahhoz, hogy kicseréljék? Felelték: Addig javítják, amíg csak lehet! blink.gif??? Készülék azóta a fiókban lakik. Viszont kénytelen voltam ugyanitt (2 év hűségnyilatkozat miatt) egy újat venni (még drágább). Egy év, egy hónap múlva érintőképernyő lefagy. Csak az mentett meg, hogy előre kinyomoztam a 2 év garanciára vonatkozó ide-oda rejtett információikat. Jelenleg ez a készülék is szervizben van.

Szóval az a kérdésem, hogy miért kellene ma elfogadnom azt, hogy ez a viszonteladó megfelelően javíttat, vagy azt, hogy megbízható és működő készüléket ad el nekem?
Mozigépész
Nem kell elfogadni, csak kicsit olvasni, hogy ilyenkor mit lehet tenni!
Feltser
Jó napot!

A kérdésem az volna, hogy ha én, mint vásárló csereszavatosságot szeretnék érvényesíteni (remélem jól mondom vagy legalább érthető) a vásárlást követő napon, mert a termék nem felel meg nekem, nem működik megfelelően, úgy köteles vagyok-e elfogadni csereterméknek egy másik, a vásároltnál drágább terméket arra hivatkozva, hogy amit én vásároltam, "utolsó darab " volt? Hozzátenném, azért érdekes a kérdés, mert a két termék közti külömbséget ki akarják velem fizettetni, holott én nem véletlenül vettem az olcsóbbat eredetileg!
A termékre egyébként is cseregaranciát vállaltak, javításit nem, ezért vagyok kicsit felháborodva! Mert hogyan lehet cseregaranciát vállalni úgy, hogy már aznap nincsen cseretermék azonos árban, minőségben, fogalmazhatok többféleképpen!
Másik lehetőségnek azt tudták mondani, hogy levásárolhatom a termék árát, de nekem ez sem felel meg, mert nincs másra szükségem tőlük!
Le kell nyelnem a békát és kifizetnem a külömbözetet vagy reklamáljak?
Ha módom van reklamálásra, honnan szerezzek hiteles vagy hitelesített paragrafust, valamit, amit megmutatva talán megenyhülnek, talán rájönnek, hogy nincs mindig igazuk?

Segítségüket előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Feltser László
Mozigépész
Nincs olyan, hogy csereszavatosság. Vagy ugyan azt adják (hisz te azt vetted) vagy kéred a pénzedet vissza.
L_Matyi
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről:
306. § (1) Hibás teljesítés esetén a jogosult
a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
(2) A kijavítást vagy kicserélést - a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.

Azaz, ha tényleg hibás a termék, akkor kötelesek javítani, ha nem tudják javítani cserélniük kell, méghozzá azonos típusra (a jobb nem azonos, habár érdemes lehet elfogadni). Ha ez se megy akkor elállhatsz a szerződéstől, azaz a pénzt kell visszaadniuk. A levásárlás nem opció.
Tolle
Üdv ez amit itt leirtál"vissza vásárlás meg csere"ez nagyon széppen hangzik csak nem igy van a valóságban.Pl..:mult héten vettem Szekszárdon a Rákoczi ut i 2 kerék centerben egy Monti Belsö gumit majd beszerelve láttam hogy hibás"Lyukas az Új gumi nem javitható".Másnap vissza vittem ahol is közölte az eladó"hogy HÜLYE VAGYOK MEG MITT OKOSKODOK ITT ÉS KÜLÖNBENIS HUZAK A FENÉBE",legszivesebben pofán vágtam volna az eladot"de nem ezt tettem "hanem beirtam a panasz könyvbe ill. minden ilyen jelegü Weboldalra felteszem "ingyen reklámnak ezen bolt eljárását"Kapu Garanciás Bolt"ezért mindenkinek csak azt ajánlom hogy ezen helyen ne vásároljon mivel ha hibás terméket kap akkor avval mehet a F....................."utána elmentem egy másik boltba ahol is vettem egy új és jó gumit,
V .Tamás
L_Matyi
Hát azért, mert nem mindenki tartja be a jogszabályt, attól még az úgy van. Mondjuk itt tartós fogyasztási cikkekről volt szó, picit más a nem tartós (gumibelső nem tartós fogyasztási cikk), de azért ki kellett volna cserélnie. 30 napon belül válaszolnia kell a beírásra, ha megvan, írjad meg mivel indokolta, hogy nem cseréli ki...
arnyekxxx
A konkrét eset már tárgytalan, visszakaptam a vételárat vita nélkül, de maga az elmélet továbbra is érdekelne.

Üdv!

Olvastam vissza de nem találtam erre választ. Vettem fél éve egy láncfűrészt a Penny M.-ben. Elromlott, visszavittem, elküldték szervizbe, eltelt kicsit több mint 1 hónap és adtak egy ujat. Ez másnaposan már el se indul. Ha visszaviszem 3 napon belül, akkor ujra el kell fogandom ugyanennek a gépnek a következő példányát (ha van nekik a boltban) hátha az müködik vagy visszakérhetem inkább az árát, mivel nem tartom magam bétatesztelőnek?Megmondom őszintén, nem szeretnék ezzel a típussal tovább kísérletezni, se az 30 napnál hosszabb javítási idő se az elromlási gyakoriság nem szól mellette.

Spiti
Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy vettem 50 ezresért egy Samsung monitort. Még simán beleférek a 3 napba, mert pénteken vettem. Észrevettem egy pixelhibát a képen és szeretném kicseréltetni. Tudom hogy az általános szebályok ezt nem teszik lehetővé, mert az egy pixelhiba egy 22 colos monotoron még elmegy. De a Samsung olyan garanciát vállal, hogy az 1 pixelhibás monitort is KiCSERÉLIK ha 3 napon belül panasszal élnek. Tahát akkor érvényesíthetem a Samsung garanciáját, vagy rám az általános jótállási elvek érvényesek? Továbbá a boltban ez az 1 darab volt, így a csere nem lesz lehetséges. Kérhetem a termék árának visszafizetését? Esetleg kérhetem a termék cseréjét egy bizonyos határidőn belül? Gondolom ha a javítást szorgalmazzák, azt nem kell elfogadnom mert ennél a terméknél, ahogy az összes pixelhibás monitornál, ez nem lehetséges.

A választelőre is köszönöm.

Tisztelettel: Farkas Dávid
Mozigépész
(Spiti @ 2011.09.11, 22:30) *

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy vettem 50 ezresért egy Samsung monitort. Még simán beleférek a 3 napba, mert pénteken vettem. Észrevettem egy pixelhibát a képen és szeretném kicseréltetni. Tudom hogy az általános szebályok ezt nem teszik lehetővé, mert az egy pixelhiba egy 22 colos monotoron még elmegy. De a Samsung olyan garanciát vállal, hogy az 1 pixelhibás monitort is KiCSERÉLIK ha 3 napon belül panasszal élnek. Tahát akkor érvényesíthetem a Samsung garanciáját, vagy rám az általános jótállási elvek érvényesek? Továbbá a boltban ez az 1 darab volt, így a csere nem lesz lehetséges. Kérhetem a termék árának visszafizetését? Esetleg kérhetem a termék cseréjét egy bizonyos határidőn belül? Gondolom ha a javítást szorgalmazzák, azt nem kell elfogadnom mert ennél a terméknél, ahogy az összes pixelhibás monitornál, ez nem lehetséges.

A választelőre is köszönöm.

Tisztelettel: Farkas Dávid
Ha a Samsung kicseréli akkor kicseréli, ha nem nem fogsz tudni mit tenni. Cserénél ha nincs raktáron, akkor arra is a 15 nap vonatkozik, utána lehet kérni a pénzedet vissza.
Mivel ez bizonyos pixelszámhoz van kötve (lehet vitatkozni, hogy jogosan e) a hiba mértéke, így addig nem fogják simán neked cserélni, javítani a monitort.
szegenySanyi
Sziasztok!
Az én problémám: Fordra szakosodott autósboltban rendelni kellett a kocsihoz alkatrészt Németországból merthogy állítólag az egész országban nem volt, de kiderült nem is kell az az alkatrész (3600 Ft) vissza vittem a boltba, hogy esetleg nem-e lehetne-e valami megoldás.... erre fel, hogy mi a francot képzelek, csak az én rendelésemért hoztak ilyen alkatrészt amúgy a kutyának sem kell,
na felejtsem el de gyorsan... szóval akkor erről ennyit? se vissza vétel se levásárlás, benyelem én?
Kenderice
(szegenySanyi @ 2011.12.14, 20:20) *

Sziasztok!
Az én problémám: Fordra szakosodott autósboltban rendelni kellett a kocsihoz alkatrészt Németországból merthogy állítólag az egész országban nem volt, de kiderült nem is kell az az alkatrész (3600 Ft) vissza vittem a boltba, hogy esetleg nem-e lehetne-e valami megoldás.... erre fel, hogy mi a francot képzelek, csak az én rendelésemért hoztak ilyen alkatrészt amúgy a kutyának sem kell,
na felejtsem el de gyorsan... szóval akkor erről ennyit? se vissza vétel se levásárlás, benyelem én?

A kereskedő akkor köteles visszavenni, ha hibás a termék és nem javítható. Az, hogy rosszat rendeltél vagy nem tetszik a megvásárol termék, a te hibád.
huntiti
Sziasztok.Vásároltam egy telefont(100e FT).(3 napos belül vagyok)Pixel hiba van a kijelzőn,és teljesen elál a kijelző a háztól(mintha már szétszedték volna)Felhívtam azonnal a boltot.Ők azt mondták vigyem vissza az egészet és ők elküldik a szakszervízhez aki megnézi a problémát és ha kell cserélik a készüléket.Ez eltarthat pár napig.Nem kérhetem a készülék cseréjét a boltban?Ő is látja,hogy nem olyan amilyennek lenni kell.Köteles vagyok megvárni a szakszervíz véleményét?Nem fogják azt mondani,mikor visszakapom a készüléket a szakszervíztől,hogy letelt a 3 nap és csak javítják?Köszönöm válaszodat!
Kenderice
(huntiti @ 2012.03.24, 06:51) *

Sziasztok.Vásároltam egy telefont(100e FT).(3 napos belül vagyok)Pixel hiba van a kijelzőn,és teljesen elál a kijelző a háztól(mintha már szétszedték volna)Felhívtam azonnal a boltot.Ők azt mondták vigyem vissza az egészet és ők elküldik a szakszervízhez aki megnézi a problémát és ha kell cserélik a készüléket.Ez eltarthat pár napig.Nem kérhetem a készülék cseréjét a boltban?Ő is látja,hogy nem olyan amilyennek lenni kell.Köteles vagyok megvárni a szakszervíz véleményét?Nem fogják azt mondani,mikor visszakapom a készüléket a szakszervíztől,hogy letelt a 3 nap és csak javítják?Köszönöm válaszodat!

Azonnal cserélniük kell ha hibás a termék, csak utána vizsgálgathatják ahogy akarják. Ha neten vetted, akkor 8 napod van, hogy indoklás nélkül elállj a szerződéstől.
huntiti
Elintézve.Köszönöm!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.