Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
1.000 ft.-os kirándulások
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vendéglátás / Idegenforgalom
premont
Immár évek óta küldi meghivóit a Med..arts nevü cég.A meghivóban egy kellemes kirándulásra invitál, ami a valóságban árubemutató.Legutóbb egy edényganitura volt az árubemutató tárgya. Hosszas felvezető után közölték az edények árát : 400.000 Ft , amit ha most azonnal megvásárlunk csak 200.000 .-et kell fizetnünk.
Vásároltam. Az edények remekek voltak , gondoltam veszek a lányomnak is egyet. Az interneten kerestem a szóban forgó márkát. Ezt a céget nem de egy másikat megtaláltam, s ugyanolyan terméket mindössze 100.000 Ft.-ért kínáltak.
Tehát az ut nekem +100.000 Ft.-ba került.
Óvok mindenkit az elhamarkodottt döntéstől,ne ugorjon be a csak ma,csak Önnek dumáknak.
De kiváncsi lennék arra is ,hogy egy fogyasztóvédelmi vizsgálat előttt hogyan állnának meg az itteni események!?
FVF
A honlapunkon is felhívtuk erre a figyelmet, nem szabad a csak ma igéreteknek bedőlni. A termékek pedig szabadárasak, mindenki annyiért ad és vesz ilyen dolgokat, amennyiért akar. Kereslet-kínálat összefüggések.

Én aljas dolognak tartom, de semmiképpen nem törvénytelen. Figyelni kell, tájékozódni. És másokat tájékoztatni, mint az jelen esetben is nagyon hasznos.
premont
Kíváncsiságból ismét utaztam, helyem a sofőr mögött. Útiköltséget beszedik 1290 ft. számla nincs.A hova megyünk kérdésre:Ő sem tudja .Később közlik Vele is. Menjünk 4.-es úton. 100 km után megmondják Neki mobilon. K.mét Lakodalmas ház. Büfé. Kapuchino kritikán alul.Számla nincs senkinek. Terem fütetlen 14 C.fok. Három és fél óra előadás.
Marketing a régi átverések sorozata. Ebéd: feszolgálók utcai ruhában , kaja kritikán aluli.sztem semmilyen engedélyük nincs.
Előadó: Már Szegedről jött egy előadásról , innen rohan tovább, hogy hova azt Neki is csak később mondják meg.Konspiráció konspiráció hátán...
Hivatkozik, hogy budapesti üzletükben ez az edény 365.000 Ft. Hogy hol az üzlet azt Ő sem tudja. Röhej.
A felejthetelen kirándulás:Érkezés Ópusztaszerre 15h.-kor , indulás vissza 16.45.-kor .Senki nem késhet !
Ahogy én beültem miért nem ül be egy fogyasztóvédő egy napra az APEH kiséretében ?
Ópusztaszeren 6 autóbusz a cégtől . A sofőr mondja: 30-40 autóbuszt foglakoztatnak naponta. A részvételi díjból a gázolaj sem telik ki. Egy hétig vannak távol. Be vannak jelentve ? Ő sem tudja.
És hány ilyen cég utaztat... ?!
FVF
Erre is kevés a szakember, de bejelentést azért nem árt tenni a helyileg illetékes fogyasztóvédelmi felügyelőségen. NO meg nem kell elmenni az ilyenekre. HA senki sem teszi, akkor nem fogja már megérni nekik...
Otto Normalverbraucher
(FVF @ 2005 Apr 14, 01:38 PM)
NO meg nem kell elmenni az ilyenekre. HA senki sem teszi, akkor nem fogja már megérni nekik...

Sajnos, úgy látszik, van elég balek. :-( A hétvégi napilapok tele voltak olyan hirdetésekkel, amikben a balekfogókat toborozzák.
Idézem:

ELŐADÓK, figyelem! Termékértékesítőket keresünk azonnali kezdéssel, amelyhez kiváló feltételeket biztosítunk. Egész éves munkát és teli buszokat garantálunk. Jelentkezés: 94/......

SZERETNE ön jól keresni? Nálunk elsajátíthatja a termékértékesítés módszerét. Olyan 25-40 év közötti érdeklődők jelentkezését várjuk, akik mobilisak és szeretik az új kihívást. A lehetőség adott, éljen vele.
Jelentkezés: uaz a telefonszám: mint fent.

Szerintem szinte 100%, hogy ilyen buszos agitátorokat keresnek.
Ha lenne elég embere az esélyegyenlőségi hivatalnak, akkor az életkori korlátozás miatt kellene őket megpiszkálni. laugh.gif
Captain Crash
Bocs, premont, általánosságban igyekszem beszélni, ha rád illik az ing, akkor fogadd meleg szívvel a kritikámat:

Akinek van több százezer forintja és egy "csak most akció"-nak bedől, az saját kárán tanul! Aki kétszer is bedől ilyennek, az kérem szépen hülye, mindamellett, hogy etikátlannak tartom, hogy így szedjék el tőle.

A tájékozottság, tájékoztatás valóban fontos. Tessék tájékozódni!

premont: Van még számomra pár száz ezer forintod? smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.