Nekem olyan problémám lenne, hogy kb egy hete vettem a szegedi Vodafonnál egy Sagem myX 3-2-es mobiltelefont, határozottan Vitamaxos internetezésre.
A honlapjukon hirdetik a lefedettséget, ezenkívül csatlakozó kábelt is "árulnak".
Ezzel szemben a valóságban nekem kell kábel után mászkálni, mert mégsem árulnak, még Bp-en sem. A hozzáállásuk a problémámhoz pedig bicskanyitogató.
Jelenleg ott tartok, hogy külön vettem egy kábelt, amivel azonban továbbra sem működik a dolog, viszont a Vodafonnál még kipróbálási lehetőséget sem biztosítanak. A náluk vásárolt Connect-me programban van egy csatlakozást követő file, azt elküldtem az ügyfélszolgálatukra, ők pedig azt válaszolták, hogy valószínűleg egyszerűen nem tudom elérni GPRs szolgáltatásukat normálisan. (Tehát a kábel jó, bár ugye ezt a JóIstenen kívül senki sem tudja biztosan)
Nomost nekem az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor mit lehet tenni, hova lehet fordulni, ugyanis határozottan becsapva érzem magam több oldalról is.
1. Félretájékoztattak a honlapjukon.
2. Olyan szolgáltatást vettem meg tőlük (már megrendeltem a szolgáltatást havi 3125Ft-ért), amit sem hardveres oldalról, sem a szolgáltatás oldalról nem tudnak biztosítani.
Tehát jelenleg összesen kb 25000Ft-om bánja a dolgot, ebből az említett 3000-ot pedig valójában egy nem létező szolgáltatásra "loptak el tőlem".
Előre is köszönöm a választ.