Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Raklaphasználati díj
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Építőipar
Pjotr
Cserepet vásároltam egy építőanyag telepen, vittem magammal egy szabványos EU raklapot, hogy ne kelljen visszavinnem, ott közölték velem, hogy nem jó mert speciális raklapot használnak, felszámoltak 1600Ft-ot a raklapért ezzel megvettem, valamint 700Ft raklaphasználati díjat.
Otthon a fóliát levéve derült, ki, hogy sima MÁV Eu raklap volt, tehát amit vittem cserébe megfelelt volna.

Mennyire jogszerű a raklaphasználati díj, ha úgyis meg kellett vennem a raklapot?
Igaz a raklapot visszavíve az árát visszaadták, de a használati díjat nem akkor kellett fizetni, hanem a vásárláskor előre.

Az más kérdés, hogy egy 800ft-os raklapért fizet az ember 2300Ft-ot hiszen annyit kérnek amenyit akarnak, csak ez a használati díj szúrja a szemem...
Pjotr
Semmi?
FVF
Hát ez egy csúnya történet, de tudnék még cifrábbakat is mondani!

Nyilvánvaló, hogy egy szolgáltatásért nem lehet duplán felszámolni árat. Ez szigorúan szankcionálandó. Kötelezni sem lehet arra, hogy avval együtt vedd meg, de ha nem akarják átrakni, akkor pech:(

Jelenteni kéne ezt a területileg illetékes felügyelőségen. Majd megnézik ők is, mit hogyan adnak:)
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.