(megelegedett @ 2005.06.06, 22:28)

Legjobb tudomásom szerint, ma Magyarországon gazdasági társaság estében csak akkor jön létre érvényes szeződéses jogviszony, ha a szerződést a cég jegyzésére jogosult személy írja alá. Például, a biztosítótársaságok és bankok esetében is hiába mész be a székházba szerződést kötni, az ott dolgozók csak a szerződés ürlapját töltik ki, a cégszerűen aláírt szerződést később küldik el postán.
Nem hiszem. Ha a vásárlónál van olyan, hogy "szerződéskötésre utaló magatartás", akkor náluk miért ne lehetne???
Ha nem tiltakoznak 8 napon belül, hogy náluk ilyen szerződés nincs, akkor bizony az így is érvényes... SZVSZ.

(wetzi7 @ 2008.01.24, 23:42)

mitol lehetseges az, ill. hogyan letezik ilyen 2008-ban MO-on, hogy egy telefonos ugyfelszolgalat 50 percen keresztuli hivasa is eredmenytelen legyen. Azt hogy 2000 HUFba kerult mobilrol csak zarojelben jegyzem meg. De nem fer a fejmebe, hogyha egy utolso ugyintezo, masodik probalkozas utan, azt igeri hogy vmilyen modon meggyorsitja a folyamatot (egy jelszo ujrageneralas lett volna, max. 5 perc, adategyeztetessel egyutt), akkor 25 perces varakozas utan miert nem tortenik semmi. miert nincs legalabb egy automata, aki figyelmeztet hogy mennyi a varakozasi ido. Illetve a lenyeges kerdes: hol lehet erre vmi orvoslatot kapni. vagy naiv vagyok es nincs semmi lehetoseg???
Semmi sem kötelezi őket, hogy egyáltalán telefonos ügyfélszolgálatot tartsanak fent. Így annak a színvonala sincs megszabva. Ha nem tetszik, menj át egy másik szolgáltatóhoz! Én már megtettem!
Annyi van talán, hogy a kapcsolásra várakozás idejét nem lehet kiszámlázni az ügyfélnek...