A következö problémára szeretnék megoldást találni: 2005. április végén vásároltunk egy müanyag, 5 légkamrás bejárati ajtót 220.000,- Ft-ért- beépítéssel együtt. A cég a munkát elvégezte, és miután az ajtót csak másnap lehetett használatba venni, ekkor tapasztaltuk a - szerintem - elég súlyos beépítési hiányosságokat. Másnap a cég felé írásban benyújtottam a hibalistát, melyben kértem azok javítását. Öt ember kivonult és mindösszesen a kilincs "egykezes" használatát oldották meg (elötte annyira szorult, hogy két kézzel lehetett mozgatni). A többi hibát megpróbálták annyival elintézni, hogy nem vagyok szakember és nem értek hozzá. Én a hibalistát tartalmazó levélben szavatossági jogomra hivatkozva közöltem, hogy amennyiben a hibákat nem áll módjukban teljes mértékben javítani, úgy a terméket nem vagyok hajlandó elfogadni! Erre az volt a válaszuk, hogy ez nem alku kérdése, részükröl a téma lezárva!
Idöközben egy szakemberrel is megnézettem az ajtót, aki megállapította, hogy a beépítés nélkülözött minden szakmai felkészültséget. Tulajdonképpen az egész ajtó ferdén lett beépítve, így a többi korrigálás valóban nem egyszerü - tulajdonképpen lehetetlen az újbóli kibontás nélkül. Az esztétikai hibákról nem is beszélve: horzsolások, nyúzódások, a fehér 3 árnyalatából összeállított ajtó!
Természetesen ennyi pénzért különösen nem vagyok hajlandó belenyugodni a trehány munkába, mostmár csak az ajtó cseréjét tartom megoldásnak.
Mit tudok tenni, ha ennyire mereven elzárkóznak a további ügyintézéstöl?
Segítségét elöre is köszönöm!