Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Olcsó üveg
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Bútorok
djibouti
Üdvözlet!
Remek, hogy van ilyen fórum.

A sztori röviden:
Egy hete vettünk egy "vitrines szekrénysort" a SCONTO-ban. Helyhiány miatt a minőségét nem ecsetelném, amúgy is mit akar az ember fia ma kis hazánkban koszos közel 80000 birodalmi forintért?!
Szóval.....
A szekrényt mi szállítottuk haza, 5 kartonba csomagolva. (a LEGO ipari tanuló ehhez képest).
Kicsomagolásnál vettük észre, hogy a 3 üveglapból, ami polcként funkcionál a vitrinben, apró darabokra robbant szét, még a saját kis csomagolásában. Egyébként az üveglapok a bútorlapok között voltak. Nos, mivel a szekrény egy töredék részét már összeraktuk mire észrevettük a törött üveget, nem foglalkoztunk vele mélyebben. Majd 1-2 napon belül beballagok a boltba és kicseréltetem azokat a fránya üveglapokat. Semmi az egész! Van GARI!
Ez meg is történt. Beballagtam. Az illetékes úr a raklamációnál azt mondta, miért nem néztük át a dobozokat mielőtt elvittük!?banned.gif Mondom azé' mert akkor nehézkes lett volna felvinni az elsőre. Nem baj! Mivel nem néztük meg így jártunk és kész. Jó! Ez nem reklamáció feldolgozás, ez semmi-mondom én. Kivel tudok érdemben beszélni? Erre ő: Illetékes bírósággal. Erre én: Fogyasztóvédelem?? Erre ő: Mivel a BT-m nevére vettem a bútort, ezért a FVM nem foglalkozik velem, csak magánszemélyekkel.
A kisregényem ezért a kérdésért született: Igaz ez? Cégként nem fordulhatok a fogyasztóvédelemhez?dry.gif Nem hiszem, de erre szeretnék egy rövid választ.

Köszi!

TJ
starwars.gif
Pjotr
Nem (elég rövid? biggrin.gif )
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.