Hahó! Először is hadd gratuláljak, kár, hogy olyan sokan nem ismerik ezt az oldalt, remélem, egyre népszerűbb lesz....
Most a probléma - kicsit hosszú - leírása... Engedjétek meg, hogy bekopizzam ide a UPC Directhez írt levelemet, ebben mindent leírok... Mit tegyek?
Tisztelt UPC Direct!
2003. decemberében fél évre előre befizettem a UPC direct szolgáltatást. Akkor azt az információt kaptam, hogy a féléves előfizetésre csak úgy lehet áttérni, ha teljesen le van nullázva a számla, azaz azon fennálló adósságom nincs. Ez megtörtént (19 ezer forintot fizettem be, mely tartalmazott visszakapcsolási díjat, késedelmi kamatot, etc), erről értesítést is kaptam, a befizetés megtörtént, majd hónapokig Önöktől egy sort sem kaptam, a műsorszolgáltatás folyt annak rendjén.
Jó két és fél hónappal később, március elején kaptam egy olyan értelmű levelet, miszerint 7601 forint hátralékom lenne az Önök cége felé. Ezt én vitattam, majd több, egymással köszönőviszonyban sem lévő magyarázatot kaptam arról, hogy miként is keletkezett a követelt összeg. Jelzem, hogy a műsorszolgáltatás díja ekkor még 4 hónapra elő volt fizetve, a szolgáltatást tehát június végéig folytatniuk kell(ett volna).
Időközben kértem Önöktől egy befizetés/számlarészletezést is. Ezen egyáltalán nem lehet fellelni a legutóbbi "elképzelést", miszerint miután lenullázódott a számlám, ott egy visszakapcsolási díjnak (4500Ft) és egy törthavi számlának (2101Ft) köszönhetően "véletlenül" kisértetíesen hasonló összeggel tartoznék december hónapból, mint az egyhavi szolgáltatási díj összege.
Az elmúlt hónap első felében további figyelmeztetés nélkül lekapcsolták a műsorszolgáltatást. Tették ezt annak ellenére, hogy ha normálisan megokolják, hogy miért is tartozom 7601 forinttal, és azt esetleg levonom a már önöknek befizetett összegekből, akkor továbbra is - legalább május végéig - folytatniuk kellett volna a szolgáltatást. Hab a tortán, hogy csak az Önök által tökéletesen indokolatlanul bevezetett 4.500 forintos úgynevezett "visszakapcsolási díj" fejében végeznék el a műsor visszaállítását. Magyarán szíves örömest megrövidítenének 12.601 forinttal úgy, hogy képtelenek elmondani, mivel tartozom, hogy a számlám Önöknél mindennek ellenére továbbra is pozitív, sőt, elegendő még két hónapnyi előfizetésre.
Tekintettel arra, hogy az elmúlt hónap első felében megszűntették az általam előfizetett műsorok sugárzását, ezennel kérem vissza az általam már befizetett összeget (hozzávetőleg 21.000 forint hátralékban szíveskednek lenni velem szemben), továbbá kérem, hogy írásban is tájékoztassanak azzal kapcsolatban, hogy a rajtam követelt 7.601 forint milyen módon is keletkezett. Az ügyfélszolgálaton szóban közölt magyarázatok ugyanis beszélőviszonyban sincsenek a szintén Önök által kiállított, a befizetéseket igazoló részletezéssel. Amennyiben elfogadható magyarázattal tudnak szolgálni, az összeget természetesen számlájukra befizetem.
A 4.500 forintos visszakapcsolási díjat nem hogy jogosnak nem érzem, de felháborítónak tartom, és nem szándékozom kifizetni. Soha olyat még nem hallottam, hogy valakit úgy sújtanának késedelmi díjjal, szüntetnék meg a szolgáltatását, hogy közben nem tartozik. Nehéz lenne itt bármire is hivatkozniuk, hiszen sehol nem kérték tőlem, hogy bármi olyasmit is aláírjak, amelyben elfogadnám az Önök jogát arra, hogy ha számlám egyelnege egy bizonyos pozitív összeg alá esik, ilyesmit eszközölhetnének. Szeretném, ha a jövőben ilyesmi nem is történne velem többet, ezért ha csak így megy, hát felmondom az amúgy is egyre kétségesebb minőségű szolgáltatást.
Ezt a levelet továbbítom a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez, a fogyasztovedelem.com-hoz, a területileg illetékes Polgármesteri Hivatalhoz és a Hírközlési Felügyelethez.
Megkeresésemre mielőbbi írásos választ kérek Önöktől, az általam befizetett fennmaradó összeg visszafizetésének mikéntjéről pedig mielőbb tájékoztatni szíveskedjenek, mivel azt Önök a szolgáltatás szüneteltetése óta jogtalanul használják, s amely így kamatkötelessé is válik.
Üdvözlettel:
/név/
/cím/
/Tel+Fax/
/Ügyfélszám/