Egy nagyobb összegü átutalast indítottam az Erste Bank internetes oldalárol egy külföldi bankba.
Ilyenkor két eset lehetséges:
-Ha az átutalast egy bizonyos idöpont elött inditom el, akkor a másnapi 11 óras külkereskedelmi árfolyamon átkonvertálodik, majd a következö napon megjelenik a külföldi számlán.
-Ha az átutalast egy bizonyos idöpont után inditom el, akkor a rákövetkezendö 2. napon átkonvertálodik és majd csak a következö napon jelenik meg a számlán.
Eddig minden szép és érthetö, akkor elmesélném az én történetemet:
Szerda este elinditottam az átutalást, csütörtökön nem történt még semmi sem (lásd 2. eset), pénteken viszont
az aznapi árfolyamon(251Ft/EUR) átváltodott és az adott összeget zárolták a számlán.
Biztonságból még péntek este felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol ezt megerösítették.
Következett a hétvége(+Pünkösd Hétfö).
Kedden megjelent a külföldi számlán az összeg, viszont a keddi árfolyammal átváltva(sajnos több mint 2Ft-al rosszabb árfolyamon, 253Ft/EUR)
Természetesen megreklamáltam.
A válasz az volt, hogy az interneten nem töltöttem ki a "Jogcím" mezöt ezért velem
felvették telefonon és e-mailen a kapcsolatot ezért volt a késedelem és ez a késedelem miatt ment át az összeg csak a keddi árfolyammal.
Amiket nem értek:
-Az igaz, hogy a "Jogcím" mezöt nem töltöttem ki, de az egy opcionális lehetöség, nem voltam felszólítva arra, hogy valamilyen adatot is onnan kiválasszak(Combo-Box).
Pl. ha az össeget nem adom meg nem is tudom elküldeni a megbízást...
-Velem senki nem vette fel a kapcsolatot, se telefonon se e-mailen keresztül.
-Péntek este még az ügyfelszolgalaton is megerösítették a 251FT/EUR-s árfolyamon történö átváltást.
-Az én felhatalmazásom nélkül, milyen jogon változtatták meg a "Jogcím" mezöt?A megérkezett megbízásban már ki volt választva egy jogcím.
Természetesen kértem, hogy küldjék el számomra a hangfelvételeket, ahol "megerösítem" a Jogcímet de semmi...ehelyett
kaptam egy standard levelet, amiben elutasítják a panaszomat...
Tudna valaki segíteni??
Köszönöm