Ket hete rendeltem egy 150x150-es muanyag ablakot az Alba-Roll Kft-tol. Amit igeretuk szerinte 2005.06.01-en (az-az tegnap) 14.00-kor jottek volna beszerelni s 14:30kor felhitvak, hogy lerobbant az autojuk es ezert elnezest kertek, s igeretuk szerint egy masik szerelo ma reggel 9-re jonnek es megcsinaljak.. 10ora fele elkezdtem telefonalni, hogy most mi van (szerencsere a pesti irodajuk nyitva volt) es az ottani holgy segitett utolerni a szerelot, s azt a valaszt kaptam, hogy ma 14orara jonnek es megcsinaljak a turelmem 16oraig tartott s ugye szombat delutan leven senkit se tudok mar elerni az-az, hogy felhivtam azt a telefonszamot ami a szorolapukon volt, fel is vette, egy uriember akit inkabb szora se meltatok.. Bemutatkozott majd mikor mondtam, hogy: Elnezest, hogy zavarom az Alba-Rool kft-vel kapcsolatosan szeretnek segitseget kerni. Erre O majd hetfon s le is nyomta... Ennyi volt utana probaltam megegyszer akkor is lenyomta aztan meg feladtam.... Most itt allok szombat negyed 6 fele se meg mindig semmi hir az ablakrol.... Ha ma nem jonnek amire mar szerintem kicsi az esely (panel leven nem nagyon szeretik mar a lakok foleg hetvegen a furast faragast) akkor ha hetfon reggel bemegyek az irodajukba es visszakerem a penzem szerintetek kotelesek visszaadni a teljes osszeget??
Az egeszben az a legbosszantobb, hogy kipakoltuk teljesen a szobat. A padlo le is van foliazva mert ablakcsere utan kiakartam volna festeni....
Na a problemam vegul megoldotott nem sokkal 3/4 6 elott vegulis megjottek a szerelok.. Hosszu elnezest kerve, hogy a kozponti szervezes milyen poccsek.. Meg hogy a heten 4 auto is lerobbant a cegnel es vegulis 3 ora alatt kicsereltek az ablakot. A szerelokre egy rossz szavam se lehet, nagyon precizen megcsinaltak mindent. Akar festes utan is johettek volna mert 1 mm-nyi falat le nem vertek.
Ok mentettek meg valamelyest szamomra a ceg becsuletet.
Ariadne
2005.07.08, 15:35
A tortenet ezzel nem ert veget.. Azt hittem ugyanis, hogy vegre megnyugodhatunk es minden rendben lesz. Ki is festettuk szepen a szobat vissza is pakoltunk mindent erre mi tortent ma reggelre arra ebredtunk, hogy a hajopadlo tenyleg olyan mint ha hajon lennenk felpuposodott + tiszta viz is minden. Ugyanis az ablak ket sarkanal szepen befolyt a fal szepen levezette, es befolyt a laminalt padlo ala..
Biztosito kijon de valoszinuleg az ablakosokra kenik majd a dolgot, ugy hogy szep hercehurca ele nezunk..
Azért gondolom ez nem hajópadló volt, hanem valami extravékony szalagparketta, mert amit hajópadló (vagy hajópalló??)nak hívnak, az nem az a kunkorodós fajta lévén vastag tömörfából van...
Irtam, hogy laminalt volt.... Asszem 7-8 mm-es, de ez igazabol lenyegtelen mert elcsesztek az ablak korbeszigeteleset es emiatt beazott a szoba. Szerintem nem az a kerdes, hogy milyen vastag padlo van alul es, hogy az mibol van. Szerintem ennek igazabol semmi koze a beazashoz, mert nem azert azott be a szoba mert ilyen vagy olya burkololap volt a szobaban..
A hajopadlot csak arra ertettem, hogy vizes volt

Semmi köze ahhoz, hogy mi van a padlón, ez csak az én kötekedésem volt
Valahogy sejtettem
Mara 6re igertek a javitast de meg mindig semmi...
Ha ez megnyugtat nálunk a konyhában 20 éve ("amióta az eszemet tudom") olyan az ablak, hogy amikor csukva van alul ki lehet látni az ablak meg a keret között
Jó kis szoci építészeti szakértelem

Pontos illszkedés...
Csak itt nem megy tönkre semmi, úgy tűnik bírja ha néha picit beázik

Nem értek hozzá, de szerintem esetedben tényleg az ablak készítője a hibás....