Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Üdülési Csekk
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vendéglátás / Idegenforgalom
mircs
Munkahelyemtöl tavaly üdülési csekket kaptam, amit az akkori körülményeim miatt nem tudtam felhasználni. Lehetöség van a csekkek cseréjére a lejárati idön belül. Ez az 53 ezer forintos csekk esetében 3650 Ft kezelési díj esetében történik.
A lejárati idön túli csere nem lehetséges, nem értem, hogy miért.
Kifogásolom továbbá a csere körülményeit: 2 alkalommal legalább fél órát kell sorbanállni - rossz esetben az utcán. Elöször a csekk leadásáért, utána az új csekk felvételéért, mert az új csekk nem készül el azonnal - névre legyártják újra.
Járt kollégám úgy, hogy az ígért idöpontra a csekk még nem készült el - hiába állt sorba. (Ügyfélfogadás 8- 2 -ig - teljesen dolgozóbarát!) Érdemes tehát elöbb telefonon érdklödni. ( 344-51-88, 413-08-42 - tessék kipróbálni!) A telefon vagy mással beszél, vagy nem veszik fel. Két napja próbálkozunk, kb. 1/2 óránként, sokszor 10 percen keresztül újra és újra tárcsázva. Többször sikerült elkapni, amint foglaltról kicsöngre (és nem veszik felre) vált, és fordítva. Telefonálni képtelenség. (Ha mégis sikerül, úgy veszek egy lottót.)
Kérdéseim:
1. Ilyen kezelési költség mellett nem lennének-e kötelesek normális ügyfélfogadási feltételeket biztosítani, esetleg postai értesítéssel, ha azt nem tudják megoldani, hogy telefonon elérhetök legyenek?
2. Mi a véleményük a lejárati idön belül fel nem használt vagy be nem cserélt üdülési csekkek értékének lenyeléséröl?

Üdvözlettel:
Mircs
mircs
Ma elmentem a csekkekért, miután hiába próbáltam telefonon éredklödni. (Néhány nap türelmi idöt hagytam az ígért határidöhöz képest.) A csekkek nem voltak kész. Érdeklödjem telefonon. Kaptam egy új számot, ami a NUSZ internetes oldalán nincs meg. (Kipróbáltam, ezt legalább felveszik.) Amíg az irodában várakoztam, gyüjtöttem némi tapasztalatot. A két telefon közül az egyik kihúzva. A másikat nem tudom, hogyan büvölték el, de egyetlen egyszer sem csengett azalatt, amig várakoztam. Amikor a ügyintézö kisasszony akart telefonálni, neki sikerült. Az ügyfelek mind arról panaszkodtak, hogy az iroda telefonon elérhetetlen - így sikerült az említett központi számot kicsikarnunk.
Az irodában két fiatal hölgy dolgozik, akik egyébként készségesek. Fáradhatatlanul futkosnak doboztól dobozig, hogy megkeressék azt a csekket, ami szerintük már lehet, hogy készen van. (Az enyémröl fejböl tudták, hogy, "á, ez még biztos nincs!".) Szemlátomást semmilyen rendszer nincs a kész csekkek lerakásában. Szóval, katasztrófa.
FVF
ISmerem, mi is kapunk, mondjuk én éppen ezért felhasználom inkább. Szerintem érdemes panaszt tenni a felügyeletüknél.
mircs
(FVF @ 2005 Jul 7, 11:25 AM)
Szerintem érdemes panaszt tenni a felügyeletüknél.

Köszi, panaszt tenni, de hol? Ki a felügyeletük? És ti nem panaszkodtok?
Mellesleg én is szívesen elhasználtam volna, de sorozatos betegségek miatt nem ment.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.