Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Hangszóró
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
Butuska
Vettem egy hangszórót (25000), ami nem teljesíti azt a teljesítményt, hangminőséget amit a gyártó előírt. Egy ilyen típusú hangszóróm már lett cserélve, ami gyártáshibás volt, és erre a hangszóróra cserélték ki. Nos az én kérdésem az volna, ha nekem nem megfelelő a minőség amit nyújt a termék, és nem tudja azt a teljesítményt hibamentesen leadni ( a végleges teljesítménynek már az egyharmadánál is úgy viselkedik mintha túl lenne terhelve) amit a gyártó leírása tartalamaz mit tehetek? Nekem erre a hangszóróra nincs szüségem, sem másikra, mert valószinű a másik ugyanilyen típusú termék sem tudja azt a teljesítményt hibamentesen nyújtani. Ráfizetéssel kicseréltethetem egy másik típusra? Ha ez működne is, ez az üzlet nem forgalmaz olyan terméket amire én ráfizetnék! Válaszokat előre is köszönöm
FVF
KI lehet cseréltetni. Ráfizetéssel is. A jogszabályok elsősorban a két fél megegyezését próbálják elősegíteni, ezért minden lehetséges, de az útmutatás szerint elsősorban kijavítás vagy kicserélés, másodsorban árengedmény vagy szerződéstől való elállás képzelhető el.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.