Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Konyhabútor
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Bútorok
építkező
Kedves Fórumosok!

Ezúttal a mindenki által ismert Kika áruházzal fürödtünk be.... ismeretségi körből és a fórumról tudom, nem én vagyok az egyetlen.
A sztori: 2 hónapja megrendeltem náluk egy konyhabútort - közel 1 millióért.
Múlt héten le kellett volna szállítaniuk. Amikor telefonon érdeklődtem az áruházban, csak annyit tudtak mondani, hogy "még nincs itt, különbenis a hét vasárnapig tart, ne ugráljak!"
Felháborodottan írtam nekik egy panasz-e-mailt a netes oldalukra, mire még aznap felhívott egy kedves kollégájuk (ez tényleg egy normális emberi hangnemet használó ember volt!), elnézést kérve, mert a német gyár 2 hetet késik a bútorral, és esküdöztek, hogy ezen a héten meghozzák.
1. Ha ez németországban egy német vevővel fordulna elő nem hiszem, hogy ilyen lazán elzavarnák.
2. Nekem második hete csúszik a költözésem, lakás eladásom, a bútor csúszása miatt - veszélybe kerültek egyéb már betervezett programjaim is.
3. Egy hónapja rendeltem szintén német gardróbot is náluk, erről már tájékoztattak, hogy 2 hetet csúszik ez is - szintén nem olcsó!

Itt "az elállok a szerződéstől késedelem miatt" csak egy "dögöljön meg a szomszéd tehene is" megoldás lenne, hiszen akkor ugyanúgy nem lesz bútorom.
Van törvényes kerete annak, hogy kötbért / kártérítést kérjek a késedelmes teljesítésért?
Ha lehet nem rohannék azonnal ügyvédhez, talán mégis van európai módja annak hogy engem kárpótoljanak... hiszen semmi közöm ahhoz, hogy az ő partnerük csúszik, én a Kikával szerződtem, és ez eddig nem teljesült!
köszönettel,
építkező
... jól elmonologizálok itt magamban. Úgy látszik ehhez senki nem tud hozzászólni.
sad.gif
Időközben kiderült, hogy állítólag holnap megérkezik a bútor + 2 nap mire a vevőszolgálathoz is eljut és kegyeskednek kiértesíteni.
A legjobb poén az, hogy megrendeltem az összeszerelését is.
Nos a legkorábbi időpont amikor a szerelők össze tudják rakni:

AUG. 30! ma pedig aug. 9 van ugyebár. Úgyhogy marad a házi barkács módszer.
Tehát a Kika több mint 2 hónappal ezelőtt aug. 7-vel bezárólag vállalta a teljesítést, ehhez képest, ha nem teszek semmit, jó esetben szeptember 7-re lenne is konyhám.
Ezekután azt tudom tanácsolni, Kikából soha semmit, csak ami azonnal elvihető. Én pedig ezután csak magyar gyártótol veszek bútort.

Valaki azért meg tudja válaszolni, azt a kérdésemet, hogy követelhetek-e kártérítést / árengedményt? crybaby.gif
Pjotr
A szerződéstől függ, de azért nem kapsz választ, mert ehez egy üzleti joghoz értő jogász kéne az meg itt most nincs.
Ha a szerződésben konkrét időpont volt megaddva és neked a késedelmes teljesítésből bizonyíthatóan anyagi károd keletkezett, akkor -szerintem- igen, de szerintem senki nem mer véleményt mondani, el kéne menni egy ügyvédhez.
nemjo
Kedves Fórumosok!

Kapcsolódva a fenti témához, kisebb eltérsekkel, de hasonló problémám van.

Pár héttel ezelőtt elhatároztam, hogy vásárolok egy asztalt. Ez megy is történt egy magyar cégnél. Az eladó természetesen nagyon kedves volt, azt mondta ki kell fizetni kb. felét az összegnek, és amikor legyártják értesítenek. De ez 1-2 nap alatt elkészülhet. Meg is történt az üzlet, sajnos.
Asztalt azóta még nem láttam, illetve láttam, csak nem hasonlított a rendeltre. Természetesen ezt nem vettem át, megkérdeztem, hogy akkor az enyém mikorra lehet készen, de erre nem kaptam választ, csak habogást, meg hagy szabadságok vannak, meg ilyenek...

Kérdésem a következő lenne:
Kaptam egy megrendelő lapot a cégtől, hogy mit rendeletm és mennyit fizettem érte. Azon nem szerepel, hogy meddig kell neki a rendelt bútort kiszállítani, az viszont az apróbetűs részben igen, hogyha elkészülte után nem viszem el a terméket, akkor tárolási díjat kell fizetnem.
Ezek szerint ha a gyártó úgy gondolja, akkor akár 10 év múlva is szállíthatja a rendelt terméket?
Pjotr
Azért annyira nem, a bíróság biztos megállapítana egy olyan időkorlátot ami még reális.
Ariadne
Kedves Építkező!

Kötbért csak akkor követelhetsz, ha ezt kikötöttétek a szerződésben, ezt azonban nem tartom valószínűnek ebben az esetben. Ha a rendeléskor aláírt papíron szerepel a szállítás (teljesítés) határideje, és ennek lejártáig nem teljesített a Kika (nem hozta a bútort), köteles megtéríteni az ebből eredő károdat, ez viszont biztosan nem megy bíróság nélkül, ismerve az áruházat... Ha nem szerepelt pontos határidő, fel kell szólítani őket ajánlott levélben, hogy szedjék össze magukat, egyébként elállsz a szerződéstől.

Tehát továbbra is várhatod a bútort, vagy elállhatsz a szerződéstől és visszakéred a pénzed - máshonnan lehet, hogy sokkal hamarabb jutsz bútorhoz, mint ahogy ők kihoznák.

Ha tényleg nem akarsz máshonnan rendelni, szerintem próbálj megegyezni velük, hogy legalább szereljék össze és/vagy szállítsák ki ingyen, ha már voltál ilyen türelmes! Esetleg bedobhatod, hogy érvényesíted velük szemben a késedelemből eredő károdat, ha nem lesznek szívesek ennyit megtenni érted wink.gif

Egyébként remélem már "túl késő", és megkaptad a bútort!

nemjó:

Ha nem olyat készítettek, amilyet Te rendeltél, nem vagy köteles átvenni! ÉS persze tárolási díjat fizetni sem. Kérdés, hogy a rendelésnél mennyire volt pontosan meghatározva, hogy milyet kérsz. Ha egyértelműen nem felel meg a rendelésnek, érdemes csapkodni az asztalt shifty.gif (szó szerint), és nem fizetni nekik egy fillérrel sem többet, amíg nem készítenek egy megfelelő példányt.
nemjo
Azóta tovább fokozódott a helyzet. Kiderült, hogy nem tudja szállítani a
kért terméket. A pénzt meg nem nagyon akarja visszaadni. Jön a szokásos duma, hogy vásároljam le másra, de én nem akarok mást venni. Igazából innen már semmit sem akarok venni, még akkor sem ha szükségem lenne rá.
Pjotr
Ez még egy teljessen laikusnak is teljes képtelenség kell hogy legyen, befizettél valamire amit nem tudnak szállítani, de ezt is csak hatalmas késéssel mondják meg és még vissza sem adják a pénzt....
Verni kell az asztalt, beírni a panaszkönyvbe odahívatni az igazgatót, stb. stb.
Ariadne
Nekem sikerült visszaszerezni a pénzt tőlük (lásd uitt előbb), igaz beletelt pár hónapba! Járj a nyakukra személyesen és telefonon, fenyegetőzz fogyasztóvédelemmel és perrel (ekkora összegnél simán), írj be a vásárlók könyvébe, és ne várd, hogy visszhívjanak, ha azt ígérik... shuriken.gif

Levásárlásra nem kötelezhetnek!!!

Hasznos lehet, ha ajánlott levélben (másolatot megőrizve) elküldöd nekik annak leírását, hogy mi történt és hogy ezen és ezen okok miatt elállsz a szerződéstől, adják vissza a pénzed, különben bepereled őket x napon belül. Ez talán hatásos lesz, és teljesen legális eszköz wink.gif
építkező
Nos, hogy befejezzem a rémtörténetet...
Lett konyhabútor, a fogantyúkat viszont kifelejtették a németek a csomagból (a márkaneve Nobilia- ha valakit érdekel) így azt majd küldik postán.
A Kikánál ennek az ügyintézése úgy zajlott, hogy pénteken bejelentettem, hogy nincs fogantyú és megadtam az adataimat, mire megigérték, hogy a reklamációval majd visszahívnak. Szombaton én hívtam őket, hogy sikerült-e már kideríteni, hogy náluk maradt az áruházban, vagy a németeknél - mire közölte a recepciós, hogy náluk 72 óra áll rendelkezésre a reklamáció kezelésére, tehát még várjak. (3 napig tart megnézni, hogy ott van-e a raktárban vagy sem?!?)
Természetesen 3 nap múlva sem hívtak, így kedden délután ismét én érdeklődtem, a válasz pedig ismert... remélem hamarosan ez is megérkezik, én pedig elfelejthetem az egész horrort.
Az asztalos aki összerakta a konyhát azzal vígasztalt, hogy feleennyiért ő is megcsinálta volna a bútorokat 2,5 hónap alatt... mindenesetre bámulatos volt, ahogyan eligazodott a Kika által mellékelt összeszerelési útmutatón (minimális magyar szöveg ami maximum tűzgyújtásra alkalmas) és a 20 zacskó szereléken, amelyekre kizárólag németül volt a tartalom és a rendeltetés ráírva.

1,5 hét késéssel megérkezett a 3,5 x 2,5 méteres gardrób is, ezt már házilag raktuk össze, természetesen az ékes német nyelvű összeszerelési útmutató alapján. Remek izomerősítő és agytorna volt.

Ennyi a történet, természetesen tőlem elnézést sem kértek a késedelemért, de hát ez Magyarország, nincs mit tenni. Örüljek, hogy elkölthettem a Kikában egy kissebb vagyont.
Ezekután bárhova máshova! mad.gif
zvjezde
kedves épitkező!
jól nézd meg mit írtál alá mert azok az apró betűs részek igen is nagyon fontoasak tudnka lenni! mint pl: a szállítási idő modosítási jogát fenntartjuk biggrin.gif életem az ilyen multi cégek tesznek erre mert mi csak porszem vagyunk a gépezetben....aztán nehogy az legyen hogy pár honap mulva mész vissza mert kezd elválni az élfólia de ebbe bele se merek gondolni!
Sajnállak az elkövetkező torturák miatt...
sok sikert
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.