Kedves Fórumosok!
Ezúttal a mindenki által ismert Kika áruházzal fürödtünk be.... ismeretségi körből és a fórumról tudom, nem én vagyok az egyetlen.
A sztori: 2 hónapja megrendeltem náluk egy konyhabútort - közel 1 millióért.
Múlt héten le kellett volna szállítaniuk. Amikor telefonon érdeklődtem az áruházban, csak annyit tudtak mondani, hogy "még nincs itt, különbenis a hét vasárnapig tart, ne ugráljak!"
Felháborodottan írtam nekik egy panasz-e-mailt a netes oldalukra, mire még aznap felhívott egy kedves kollégájuk (ez tényleg egy normális emberi hangnemet használó ember volt!), elnézést kérve, mert a német gyár 2 hetet késik a bútorral, és esküdöztek, hogy ezen a héten meghozzák.
1. Ha ez németországban egy német vevővel fordulna elő nem hiszem, hogy ilyen lazán elzavarnák.
2. Nekem második hete csúszik a költözésem, lakás eladásom, a bútor csúszása miatt - veszélybe kerültek egyéb már betervezett programjaim is.
3. Egy hónapja rendeltem szintén német gardróbot is náluk, erről már tájékoztattak, hogy 2 hetet csúszik ez is - szintén nem olcsó!
Itt "az elállok a szerződéstől késedelem miatt" csak egy "dögöljön meg a szomszéd tehene is" megoldás lenne, hiszen akkor ugyanúgy nem lesz bútorom.
Van törvényes kerete annak, hogy kötbért / kártérítést kérjek a késedelmes teljesítésért?
Ha lehet nem rohannék azonnal ügyvédhez, talán mégis van európai módja annak hogy engem kárpótoljanak... hiszen semmi közöm ahhoz, hogy az ő partnerük csúszik, én a Kikával szerződtem, és ez eddig nem teljesült!
köszönettel,