Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Modemes Nyomor
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vezetékes és mobil szolgáltatók
pent
Rendszeresen havi 18e a telefonszámlán, amiből 1 (egy!) ezer csak a telefon. Azért fizetek ennyit a modemes netért, mert a lakóhelyemen nincs szélessáv, se kábelnet, a betárcsázázós netre pedig, ami csigalassú, szaggat és méregdrága, nincs semmi kedvezmény. Minden hónapban rosszul vagyok, mikor megjön a telefonszámla.
A MATÁV most felmondott 50 embernek, aki túl sokat töltött le, pedig igazán lenyelhetné ezt a békát, hiszen jóval többen lehetnek a modemesek, akiket megkopaszt. Mi hová forduljunk?
Pjotr
A svájci nagykövetséghez letelepedési engedélyért.
TommyGun
(Pjotr @ 2005 Aug 10, 08:49 AM)

Attól függetlenül hogy pent morgolódása nem idevaló szerintem nem kéne más nyomorán gúnyolódni...akkor inkább nem szólok hozzá...kapíse cool.gif
mezi
Szia Pent!

Javaslom, hogy nézz utána a műholdas internetnek, ismerősömnek is az van,ha kéred akkor megkérdezem tőle, hogy mennyi + hol lehet előfizetni...
pent
Kedves Mezi, köszönöm az ajánlatod, kérdezd meg, légy szíves, hátha...

Azt nem értem, miért nem idevaló ez a beírás, előtte végignéztem a topikokat, és még ez tűnt a legmegfelelőbbnek.
Üdv: Pent
tibu
Szerintem ugy ertette, hogy nem ide valo, hogy ez nem igazan fogyasztovedelmi problema...
Pjotr
(TommyGun @ 2005 Aug 10, 09:22 PM)
(Pjotr @ 2005 Aug 10, 08:49 AM)

Attól függetlenül hogy pent morgolódása nem idevaló szerintem nem kéne más nyomorán gúnyolódni...akkor inkább nem szólok hozzá...kapíse cool.gif

Jópár éven keresztül modmeztem én is, tudom milyen...
asdf
Muholdas internetnek modemes uplinkje van, nem? Semmivel sem lenne elorebb, csak lefele gyorsabb lenne a cucc /"nemi" faziskesessel/.
pent
Én úgy vélem, hogy mégiscsak fogyasztóvédelmi kérdés, hiszen a kényszeből modemesek rossz minőségi szolgáltatásért fizetnek többet, mint amennyit a náluk szerencsésebbek egy magas szintű szolgáltatást. Egyszerűen nem áll arányban az ár és a minőség, továbbá a szolgáltató monopolhelyzetben van.
Az utcánk másik oldalán van UPC/chello, a szomszéd utcában kábelnet, 3-4 szolgáltató is van a közvetlen környékén, de én nem választhatok köztük, mert ezek felosztották maguk közt a terepet, nemcsak az internet, hanem a TV terén is. Ezt nevezik távközlési versenynek?
üdv: pent
asdf
Mas ut nem leven keress egy ismerost a szemkozti utcaban aztan wireless routert neki...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.