Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Alsóörsi Fogas Büfé
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vendéglátás / Idegenforgalom
xy_
Következőt szeretném bejelenteni!

alsóörsi fogas büfé minőségét és árait kifogásolom.
Nem adnak számlát az elfogyasztott ételekről,ezt már több éve tapasztalom.
Tegnap véletlen összetörtem egy üvegakváriumot amit kifizetették velem amelyet hozzá csaptak a számlához( papircetlire összeadott tételek).
Hát nem tudom de egy gömbakvárium amely kb 15cm magas és a kőríves átmérője kb 15cm nehogy már 10e.FT legyen!És a vendég fizesse meg!!!!!!!!

Hát nem tudom mit képzelnek ezek?
Ki az illetékes adóhatóság aki ellenőrzi a nyugta kiadását? Szeretném felvenni velük a kapcsolatot!

Kajáról nem is beszélve!Hogy moslékot tesznek az ember elé!!!
Mirelites iztelen rántottsajtjukat kenjék a hajukra!!!

Ami a lényeg,hogy 18 év körüliek dolgoznak kb 4en bejelentés nékül!!!

A büfét meg lehet találni Alsóörsön a strandbejáratától pest felé haladva a büfésoron az utolsó büfé.
Jasmine
(xy_ @ 2005 Aug 18, 07:42 AM)
alsóörsi fogas büfé minőségét és árait kifogásolom.
Nem adnak számlát az elfogyasztott ételekről,ezt már több éve tapasztalom.

Hello,

Értelmeset hozzátenni nem tudok, de az felmerült bennem, hogy akkor miért jársz oda évek óta? sad.gif

Üdv!
Jas
Joooe
Igen, én is ezt akartam kérdezni...
Ha nem adnak számlát az gondolom az APEH-re tartozik.
Az akváriumot meg ha sokallod ne fizesd ki, amíg meg nem tudtok egyezni...
xy_
@Jooe Most már mind1!

Én vittem nekik akváriumot másikat arra kitalálták,hogy gagyi!
Mind1!
Már hazajöttünk!
De azért alájuk tettem volna!

@Jassmine Nem a fogas büfébe járok évek óta,egyszer kétszer benézek oda is persze sokan vagyunk nem parancsolhatom meg a haveroknak,hogy ne menjenek oda ! :-)
Amúgy egy unszimpi görény banda!

dry.gif

Üdv Mindenkinek!
FVF
Én is arrafelé nyaralok állandóan, de a sorra rég nem járok. NAgyon kellemes egységek vannak, jókat lehet enni.

Amit a többiek írtak, az korrekt. Területileg illetékes APEH, munkaügyi felügyelőség vagy fogyasztóvédelmi felügyelőség szabhat ki ezekért a dolgokért, de az akvárium az csak kettőtök ügye.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.