Nem tudom, hogy tud-e nekem valaki segíteni...
Anyukámék szobakiadással foglalkoznak, és megígértem nekik, hogy készítek egy honlapot a vendégházukról, és próbálom hirdetéseken keresztül vendégeket szerezni nekik.
Az első néhány alkalom után több szállásinfós cég is jelezte emailben, hogy náluk is regisztrálhatnék.
Így kaptam egy emailt az UPPS.at-től is májusba, hogy 1 hónapig ingyen reklámozhatom a honlapjukon szüleim appartmanját.
Regisztráltam, és el is felejtettem volna őket, nyugodt lelkiismerettel, hogy 1 hónap lejárt, és már törölték rég a reklámot, ha nem kapok július végén egy 13 hónap!!! reklám szolgáltatásról szóló 30.000Ft-os számlát!!!!
Ekkor olvastam el először alaposabban a szerződési feltételeket, ( ) melyből én regisztráláskor azt vettem ki, hogy egy hónap után ha nem nyitom meg a mat, akkor a reklám automatikusan törlődni fog.
Hát lehet, hogy elértettem. ...
Jó! Gondoltam, akkor lemondom email-ben a szerződést, ahogy a feltételek közt is szerepel, azaz kapnak még 3 hónap felmondási határidőt amit én kifizetek, így 2005.06.05-2005.08.01 +3hónap időtartammal megúszom a zsebmetszést.
De nemfogadták a felmondásomat, és azóta késedelmi kamatot