Jééééé ezt a témát lezártam? Bocsi, eszetlenül félrekattogtató moderátor esete
Na megint újság van, az egész városrész nagyon durván fel van háborodva... Kicsit lassú a tömeg reakcióideje, én az első panaszt már tavaly októberben elküldtem.

Most sikerült valakinek összehoznia egy lakossági fórumot (ezúton is köszönet és grat neki, ha véletlen olvassa ezt a fórumot

) Épült 4 új buszmegálló, MINDEGYIK által érintett környéken fel vannak háborodva nagyon az emberek, az olyan kis utcák lakói is, ahol eddig nem járt busz, most meg repednek a falak a forgalomtól, stb. stb. Azok is nagyon ki vannak akadva, akik egyszerűen csak utaznak a busszal, el van cseszve az egész, kényelmetlenebb az új rend, nem érik el a csatlakozásokat stb.
A másik oldal képviseletében jelen volt
- Fekte László, a terület önkormányzati képviselője, ő egész végig azon fáradazott, hogy megmagyarázza, a habzó szájú nyugdíjasoknak, hogy ez valójában nekik jó, és hantázott össze-vissza. Neki csak megköszöntem, hogy az egész képviselősége történetét nem mesélte el a sok félrebeszélés közepette, és megkértem, hogy ne megmagyrázza a városlakóknak, hogy mit kéne szeretniük, hanem képviselje az érdekeiket, ez a dolga (Ezt némi taps kísérte
) - Kőnig István, az önkori beruházási osztályán csoportvezető, nagy levelező pajtásom
, aki szokásához híven folyton terelni próbálta a témát, afféle tömegpszihológiát próbált alkalmazni, csak nem jött be neki
Még ő volt megsértődve, hogy a tömeg türelmetlenül kezdett zúgolódni, amikor a 60-as évekről mesélt 
- valami volános muksó aki csak dísznek meg kamu igérteket tenni meg bólogatni volt ott
De tényleg nagyon sokan érveltek ellene, a körzeti gyermekorvos pl, hogy nem tud rendesen rendelni a zajtól, helyi védőnő, az iskola igazgatónője, mindegyik a saját területéről hozva igen erős érveket. Úgyhogy nekünk is most kell nagyobb sebességre kapcsolni, és meglovagolni a dolgot