Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Buszmegálló
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
1, 2, 3
Joooe
Ha ráérsz ne felejtsd már el, mert én nem találok ilyet. Jó lenne pontosan látni, hogy mennyi határidő vonatkozik és pontosan mire.
(Valami jogszabály ide vonatkozólag? Az önkoris törvéynben (1990. évi LXV) nem láttam ilyet)
Ariadne
No, 2003. évi CXXXIII. tv a társasházakról, meg 2004. évi CXV. tv a lakásszövetkezetekről. Ami társasháznak tűnik, bármelyik lehet.
Bocsi, de részletesebben most nincs időm belenézni, max jövő héten...

szerk: Ti lakásszövetkezet vagytok, Joooe, ezt már tisztáztuk régebben.
Joooe
Ezeket már írtad, meg is vannak kinyomtatva köszi még1x smile.gif
De a 30 nap honnan jött? Ha csuklóból nem tudod akkor hagyjad, keresem közben én, jövő hétig csak meglesz. Véégül is még van több mint egy hetem a 30 nap leteltéig.

Értem már azt hiszem mi itt a bibi smile.gif Én nem a lakásszövetkezet, hanem az önkori közgyűléséről beszéltem.
Ariadne
szerk: Ja, önkori közgyűlés! Ami nincs önkori tv-ben, az alacsonyabb szinten van szabályozva, maga az önkori csinálja ilyenkor. Nézd meg a városi honlapot szerintem, ott fenn kell lenniük önkori rendeleteknek meg ilyeneknek. smile.gif

(Azt hiszem, a társasházi közös képviselős szintén itteni téma zavart meg kicsit... blush.gif )
Ercsike
Nehari nem ide vág amit mesélek, de azért elmesélem. Én Törökszentmiklóson lakok Bp-től 120 km-re. 1,5 éve Bp mellett laktam és hát a melóhelyem Bp volt. Engem az lepett meg amikor ideköltöztünk, hogy bp-en 6000 Ft körül volt a dolgozó bérlet itt 20km-re 10.000 Ft körül, ja és csak szolnokra mehettem ezzel. No meg ami még nagyon meglepett hogy most pesten 185 Ft egy jegy itt nálunk 254 Ft-ba kerül a 20km-es táv. Ez kicsit mérsékeltebb a mávnál mert ott a 20 km-t 191 Ft-ért úszom meg. Szerintem ez abszurd!!! crybaby.gif
Joooe
Jééééé ezt a témát lezártam? Bocsi, eszetlenül félrekattogtató moderátor esete blush.gif

Na megint újság van, az egész városrész nagyon durván fel van háborodva... Kicsit lassú a tömeg reakcióideje, én az első panaszt már tavaly októberben elküldtem. biggrin.gif Most sikerült valakinek összehoznia egy lakossági fórumot (ezúton is köszönet és grat neki, ha véletlen olvassa ezt a fórumot wink.gif ) Épült 4 új buszmegálló, MINDEGYIK által érintett környéken fel vannak háborodva nagyon az emberek, az olyan kis utcák lakói is, ahol eddig nem járt busz, most meg repednek a falak a forgalomtól, stb. stb. Azok is nagyon ki vannak akadva, akik egyszerűen csak utaznak a busszal, el van cseszve az egész, kényelmetlenebb az új rend, nem érik el a csatlakozásokat stb.

A másik oldal képviseletében jelen volt
  • Fekte László, a terület önkormányzati képviselője, ő egész végig azon fáradazott, hogy megmagyarázza, a habzó szájú nyugdíjasoknak, hogy ez valójában nekik jó, és hantázott össze-vissza. Neki csak megköszöntem, hogy az egész képviselősége történetét nem mesélte el a sok félrebeszélés közepette, és megkértem, hogy ne megmagyrázza a városlakóknak, hogy mit kéne szeretniük, hanem képviselje az érdekeiket, ez a dolga (Ezt némi taps kísérte blush.gif )
  • Kőnig István, az önkori beruházási osztályán csoportvezető, nagy levelező pajtásom biggrin.gif, aki szokásához híven folyton terelni próbálta a témát, afféle tömegpszihológiát próbált alkalmazni, csak nem jött be neki biggrin.gif Még ő volt megsértődve, hogy a tömeg türelmetlenül kezdett zúgolódni, amikor a 60-as évekről mesélt biggrin.gif
  • valami volános muksó aki csak dísznek meg kamu igérteket tenni meg bólogatni volt ott

De tényleg nagyon sokan érveltek ellene, a körzeti gyermekorvos pl, hogy nem tud rendesen rendelni a zajtól, helyi védőnő, az iskola igazgatónője, mindegyik a saját területéről hozva igen erős érveket. Úgyhogy nekünk is most kell nagyobb sebességre kapcsolni, és meglovagolni a dolgot rolleyes.gif

Ercsike
Huh ez igen izgalmas lehetett szívesen mostmár elmennék egy ilyenre. A baj csak annyi, hogy én ezt a problémát nem nagyon tudom átérezni, mivel mindig csendes környéken laktunk amit nagyban elkerült a forgalom. Szerintem akik ott voltak ellenetek azok is olyanok lehetnek mint én!!! Meg kellene kérni őket hogy csak 1hetet töltsenek valakivel biztosan éreznék szerintem. Amúgy szurkolok nektek!!!
toreki
(Ercsike @ 2006.06.13, 07:04) *
én ezt a problémát nem nagyon tudom átérezni, mivel mindig csendes környéken laktunk
Majd intézkedünk. biggrin.gif
Csaba_20
(Ercsike @ 2006.06.13, 07:04) *
Szerintem akik ott voltak ellenetek azok is olyanok lehetnek mint én!!!

Szerintem meg akik ellenük voltak, azoknak anyagi érdekük fűződik ahhoz, hogy arra menjen a helyi járat. Így ész érvekkel nem nagyon lehet meggyőzni őket. Esetleg abba lehetne most belekapaszkodni, hogy most lesznek az önkormányzati választások... tongue.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Ariadne
Azért a nép hangja, ha elég kitartóak, csak jár majd következményekkel. Legkésőbb az önkormányzati választások idején érdemes megemlékezni róluk... tongue.gif
Hú, örülök, Joooe, hogy felszólaltál ezek szerint, gyerünk, menj és vezesd a népet! clap2.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.