A sztori a következő: szeptember elején folyószámlát nyitottam a K&H Banknál, kértem e-bank szolgáltatást is, amivel az Interneten intézhetem a pénzügyeimet. Rá egy hétre kb. nyitottam egy megtakarítási számlát is, aminek az a jellegzetessége, hogy havonta 2x leemelhetek róla kamatveszteség nélkül, és bármikor rakhatok rá pénzt. Az e-bank szolgáltatás erre is kiterjed(ne), tehát az Interneten át tudnék vezetni a két számlám között. Azonban már a kezdetektől fogva nem láttam az e-bank rendszerben a megtakarítási számlámat. Be is mentem az egyik bankfiókba, hogy csináljanak valamit. Leellenőrizték a beállításokat, de így sem volt jó, bementem újra, azt mondták, hogy dolgoznak rajta, és majd értesítenek. Egy hét múlva semmi, kérésemre kitöltöttek vmi hibabejelentő papírt, és azt mondták, hogy az illetékesek majd megcsinálják. Vártam tovább de semmi. Próbálkoztam más fiókban is, elmeséltem mi a helyzet, hívtak telecentert, helpdesket, de senki se tudott segíteni. Egyszer közölték velem a telecenteren, hogy ez egy általános hiba de dolgoznak rajta. Semmi eredmény. Most november elején végre találtam egy segítőkész K&H alkalmazottat, aki utánajárt a dolognak 10 perc alatt. A korábbi alkalmazottak eléggé gyengén teljesítettek, és csak igérgettek, hogy majd utánajárnak. Szóval most kiderült, hogy nemrég volt a banknál egy kis átalakítás, és variáltak valamit a számlatípusokkal, azonban az e-bank rendszer nem tudta követni ezt, így pillanatnyilag a trambulin - megtakarítási számla - ebank kombináció nem működik. És sikerült megtudni, hogy FÉL ÉVen belül nem várható megoldás. A kedves informatikusok 5 hónapig nyaralnak, és csak utána állnak munkába? Nem tudom elképzelni, miért lehet ez olyan nagy probléma, hogy fél évig kelljen várni a megoldásra. Viszont én nem vagyok hajlandó fél évig nélkülözni azt a szolgáltatást, amiért fizetek.
Köszönettel:
Bakó Zsolt
a szerződés ide vonatkozó része:
https://www.khb.hu/publish/khb/hu/media/dok...em.download.pdf
(22. oldal, 1.3.3. K&H lakossági és trambulin e-bank szolgáltatás)